Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
3 poronienia??!! Jejku jak Ty to przezylas? Bardzo mi przykro. Wlasciwie to nie zastanawialam sie nawet nad tym co by bylo gdyby cos poszlo nie tak... Jak sobie pomysle... od razu te moje "klopoty" robia sie takie malutkie. Trzymam mocno kciuki za Twoje nowiutkie malenstwo ( i za to starsze troszke tez:-))
A z tym, ze pewnie to czas na dzidziusia to tez u mnie smieszna sprawa. Wyobraz sobie ze poltora miesiaca temu (po 10 latach) rzucilam palenie. Tak zniczego. Juz dawno to planowalam i odkladalam i odkladalam... az w koncu pomyslalam , ze nie ma juz co przeciagac. a w tym tygodniu sie okazuje ze nie moglam lepiej trafic. No i ten przyjazd rodzicow. Tez to sobie dobrze wymyslilismy. I zaplanowalismy juz to na wakacjach, takze na pewno nic a nic sie nie spodziwaja niczego:-)
Martwi mnie jeszcze to ze mieszkam w tej UK a tu z ta sluzba zdrowia jest masakra jakas. w poniedzialek poszlam sie umowic z lekarzem ( bo od niedzieli zaczelam krwawic a w poniedzialek potwierdzilam ciaze testem)to dostalam termin wizyty na 6 grudnia, ktory odesle mnie pewnie do ginekologa w jeszcze nastepny tydzien ... i tak w kolko.
A wlasnie -jak czytalam na roznych forach to takie krwawienie pewnie oznacza, ze jajeczko sie zagniezdza, ale moje pytanie jest ile takie normalne(zebym sie nie martwila) krwawienie moe potrwac. I czy to normalnye, ze jeden jajnik mnie tak boli. Naprawde nie mam kogo tu o to zapytac (az do 6tego grudnia) moze Wy mi odpowiecie? Z gory dziekuje
Hormony zaczynają na całego buzować około 6 tygodnia po zapłodnieniu. Ja przy małej mało płakałam ale za to po porodzie i teraz jak widzę zło to ryczę jak bóbr.
jesli bedziesz miala wiecej pytan chetnie na nie odpowiem 
jak miło ze napisałaś !!!!!!!!!!!!!! Staracie sie ???????
mialam juz robiona cytologie i wyszla prawidlowa,a w tydzien temu mialam robiony wymaz aby sprawdzic czy nie mam jakiejs infekcjii i czekam na wyniki .
to juz byl 8 lub 9 tydzien...