kruszki
Fanka BB :)
no i ja witam
jutro usg polowkowe jak exotic
idziemy razem
ciekawe co tam nam pokaza te nasze dzieciaczki 
no a tak to nic, 4gowyjazd do pl, jakos mi sie nie chce, wszyscy beda macali po brzuchu.. kazdy bedzie wciskal jedzenie, wiecie jak to gadaja:jedz jedz, musisz za dwoch..
jak sobie pomysle to mnie juz trzesie...
staram sie jesc 5porcji, mniejszych niz zwykle, staram sie jesc zdrowo, a tymczasem myslenie mojej tesciowej jest caly czas na etapie ze trzeba porzadna wielka porcja jak chlop.. oj nawkurzam sie...
no dobra laski, ja uciekam zaraz do lozka
lece przejrzec forum xxx
no a tak to nic, 4gowyjazd do pl, jakos mi sie nie chce, wszyscy beda macali po brzuchu.. kazdy bedzie wciskal jedzenie, wiecie jak to gadaja:jedz jedz, musisz za dwoch..
jak sobie pomysle to mnie juz trzesie...
staram sie jesc 5porcji, mniejszych niz zwykle, staram sie jesc zdrowo, a tymczasem myslenie mojej tesciowej jest caly czas na etapie ze trzeba porzadna wielka porcja jak chlop.. oj nawkurzam sie...
no dobra laski, ja uciekam zaraz do lozka

czekam na mamę i idę jakieś buty na latanki kupić, bo kompletnie nie mam nic, u mnie katar zamienił się w kaszel
i nie wiem co powie moja gin. dzisiaj, bo targa mną niemiłosiernie, no i chyba mi wczoraj na noc twardniał brzuch, sama nie wiem, ale czułam się okropnie wzdęta i po bokach mnie ciągnęło
Laura szaleje, heh fajnie być w domu z dzieckiem, nauczyła się nowego słowa, wkłada palce do nosala i krzyczy "gila" 
albo będą sztuczne uśmiechy i rozmowa się żadna nie będzie kleić, albo dojdzie do jednej wielkiej kłótni :-( szkoda, że moi teściowie jadą do swojej córki w góry, bo tak to byśmy spędzili u nich święta i było by miło i sympatycznie. A tak to w ogóle mi się o tych świętach nie chce myśleć.