Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Tego mi było trzeba po dniu w pracy z przykrą dla mnie wiadomością. Kawał nie załatwia sprawy, ale zawsze to coś ;-).
Bo z testu wyszło że chłopak tylko na 41%. Fakt, że nie zastanawiałam się jakoś szczególnie nad niektórymi odpowiedziami… Ale ogólnie – fajnie znać różne objawy dziewczynek i chłopców.Moja droga u nas to też się często zdarza NIE LUBIE, bunt jakiś chyba czy coś. to co lubiał teraz jest bee a jak ja jem to on też chce. My przeczekujemy, jak zgłodnieje zje.... NIE LUBIE! Ziemniaki duszone ostatnio jadl bo to niezmienie kocha i kurczaka zwijanego, ponad polowe wsunal kiedy zobaczyl kawalek cebulki z tego kurczaka "nie bede jadl bo nie lubie cebuli" kiedy juz polowe zjadl i bylo dobre!!! Surowki do obiadu nie, bo oczywiscie nie lubi, wiec juz w akcie desperacji proponuje mu buraczki bo uwielbia "NIE CHCE buraczki, nie lubie!!!" ale jak zobaczyl co mam w sloiczku to TAK TAK on przeciez lubiDzis oczywiscie zupa tez nie, choc zawsze jadl, no to nie, odstawilam mowiac ze jak zglodnieje to ma przyjsc i zjesc. Za minutke przylazi czy moze dostac cos, pytam "zupke?" "nie, cos w szafce dobrego?", czyli slodycz jakis. Normalnie wylecial z kuchni do pokoju z hukiem
Nie rusza mnie to, bo co innego jak nie je z braku apetytu, bo chory. Ale on po kilku minutach przylazi i bezczelnie pyta o cos dobrego w sensie slodkiego
A to co do tej pory zawsze jadl ze smakiem to teraz NIE LUBI, nawet owoce!!! I tak juz od ponad 2 tyg wydziwia. Siedzi wlasnie obok i slysze jak mu w brzuchu burczy i mam ochote go przez kolano przelozyc
Chyba pojde na gore poduszkami porzucac...

no Kochana ja mam tak samo z moja corka, odbija palemka chyba czasami, i te same akcje z cebula, ale jak kilka lat temu podalam onion rings to zjadla i sie zachwycalaHehe Kruszki faceci to jedna rasa i juz. Jak ja bym miala zostawic przygotowania do wyjazdu mojemu, to bysmy w domu zostali:-)
(...)Dziewczyny a ja zaczynam miec powoli dosc mojego smarkatego, ze mu chyba w koncu soc zrobieOd jakichs 2,5 tyg on NIC nie lubi
Zadne owoce, obiady, kanapeczki... NIE LUBIE!...
Ciesze sie bardzo. A ja nadal nie wiem czy bedzie ta dziewczynka ,czy tez urosl jej ogonek
Ale fajna sukieneczke i bodziaki kupilam bo nie moglam sie oprzec .Najwyzej podaruje kolezance ktora niedawno
. Na pewno jeden placek i może jakieś ciasteczka dla dzieci, sałatka jarzynowa i myślę nad drugą ale nie wiem jaką, o ile zrobię, bo kto to wszystko zje.
bez polewy czekoladowej, ale w święta i tak się pewnie objem buuu... 
chociaż leje,zmino i nic się niechce. Rano byłam w laboratorium zrobic wyniki bo w piątek wizyte mam. Teraz pije herbate zjadłam babke cytrynową mmm pyszną i zabieram się dalej za pisanie pracy. Dziś na obiad mam rybę z surówką z kapusty kiszonej i rosół.