Black_Opal
Fanka BB :)
chyba już czas założyć wątek pt "gorąca linia sierpniówek" i bez komentarzy tam wstawiać wieści szpitalne itd..
Nataszka trzymaj się ciepło! Będzie dobrze :*
Nataszka trzymaj się ciepło! Będzie dobrze :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O rany”katjusza77” pisze:a tak na głowie i dom i opieka nad Natalią i praca. no ale traktuję to jako test wytrzymałości, skoro noszę się z planami na jeszcze jedno dziecko w niedługim czasie
. Na tym etapie już takie plany? Podziwiam. I w sumie troszeczkę zazdroszczę. Sama nie chciałabym skończyć na jednym dziecku. Trójka byłaby świetna, ale raczej nigdy nie będzie mnie na to stać :-(. W każdym razie na pewno na tym etapie nie myślę o drugim dziecku. Za bardzo w pamięci mam jeszcze te ciężkie poranki, ciągnące się badania, zaniedługo będzie coraz ciężej…
- mimo, że za chipsami nie przepadam.
Nareszcie. Niby wiedziałam przez co i dlaczego, ale i tak za każdą wizytą w łazience mróz mnie zlewał i wybitnie nieprzyjemne odczucie połączone z poczuciem, że może to jednak nie to, co ma być...Masakra.
k8libby dzięki za wieści!
Teraz tylko będziesz musiała nauczyć się funkcjonowania codziennego na nowo;-) Wyzwanie nie lada! Ale super, że będziecie miały z Laurką więcej czasu dla siebie - bezcenne

oby już wiosna została na stałe !