reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

dobra ciut mam lepszy, przyszła kanapa dla Laury !! jest świetna ! myślałam, że nie wytrzyma mojego grubego dupska, a tu niespodzianka :-D:-D ciekawe co Laura powie jak wstanie :rofl2::rofl2: a między 14-15 ma przyjść facet do tv i nie będę mieć już tylko 3 kanałów :cool2: w tym dwa śnieżące :sorry:

reklama
irisson gratuluje udanego zakupu nie zapomnij tylko zapić jakimś soczkiem ,żeby się nie rozwaliło;))) Ciekawe jak pierwsza nocka na nowym łóżeczku . Tylko żebyś nam nie zniknęła przed tym telewizorkiem jak ci tyle kanałów dowalą.

Witajcie dziewczyny!

Czytam Was od dłuższego czasu ale dopiero dziś postanowiłam się odezwać :). Dowiedziałam się od Was wiele ważnych informacji i bardzo często podtrzymałyście mnie na duchu :biggrin2: Tak więc termin mam na 5 sierpnia, a więc zaczęłam już 25 tydzień. Już wiadomo,że będziemy mieli córeczkę- Lenkę. To nasze pierwsze dziecko i jesteśmy bardzo szczęśliwi, że wszystko u niej ok.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
witajcie nowe mamusie :-)

ja dziś po glukozie, było pycha, niemal jak paczka delicji zjedzona na raz! :sorry: za to kochany małżonek zabrał mnie później na pyszne śniadanie do jednej z moich ulubionych knajpek na krakowskim Kazimierzu i zjadłam mega omleta z warzywami :-p

słoneczko do nas nieśmiało zaglada, mam nadzieję, że na trochę dłużej niż ostatnio. Myślimy intensywnie o jakimś wypadzie w góry na majówkę..

miłego dziewczęta! :-)

Malinkaizi zapraszam, zapraszam, dorzucam jeszcze Michałki, bo właśnie zajadam :-D

Katjusza mi też glukoza smakowała :szok:

co można mężowi kupić na 3 rocznicę ślubu? bo tak pomysłu nie mam, a to już jutro...

cholipka, jak takie zainteresowanie to chyba listę społeczną zrobię :-D:-D no i muszę Małą Gospodynię zapytać, czy można, ale ostrzegam ona dzisiaj jest na "nie" :-p:-p

reklama
irisson oj tam oj tam przekupimy ją jakąś ładną lalą kochana u mnie same dziewczynki w domu więc myślisz,że ja nie wiem co na nie działa-szminkę i lakier do paznokci dam i już odda mi to swoje łóżeczko
:cool2: i jeszcze Twoje Michałki da na drogę:tak:

Do góry