Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słyszałam w ddtvn kiedyś, że to hiv ma być, czy już jest w standardzie badań w ciąży (można w każdym razie za darmo zrobić lekarz musi Ci dać skierowanie), tylko mówił ten lekarz, że jest ogólnie oburzenie kobiet na lekarza, że to zleca. Podobno odpowiadają: ja nie narkomanka, prostytutka itd., no niestety taka jest świadomość ludzi o tej chorobie:-(
Zaczął się weekend więc na forum cisza będzie, ostatnie 2 dni zalatane wizyta u gina (opisałam wątku), dokończenie zakupów wyprawkowych, bo mam rozwarcie 1 cm. Dziś piękna pogoda mamy zamiar jechać na grilla do rodziny, odpocząc i cieszyc się pogodą. 
Zjedliśmy śniadanie ide się ogrnąć i mojego łobuza małego. Kochane życzę spokojnego Dnia
200 zł to chyba test potwierdzenia, bo normalnie przeciwciała anty - HIV kosztują w diagnostyce już nie pamiętam ale nie więcej niż 40 zł, a jak wychodzi pozytywny to robi się tzw. test potwierdzenia genetyczny i na wyniki czeka się m-ce jak dobrze się orientuje. To fajną masz lekarkę
nie rozumiem czemu w Polsce nie jest to podstawowe badanie. Ja muszę je jeszcze powtórzyć w 35 tc jakoś tak.Exotic Zrobione! Daj znac czy dostalas, bo mi cos nie wyskoczylo.
byliśmy szukać nowego samochodu, ale jednak doszliśmy do wniosku, że Scenic jest w sumie w miarę duży dla nas i poczekamy do następnego roku, bo jednak nie wiadomo, czy będę mieć za rok jakąś robotę, no i przedszkole Laurki dojdzie, plan do końca roku po oszczędzać, bo jak nie znajdę roboty, to kicha będzie..
Młoda tak mnie kopie na wszystkie możliwe sposoby, śniło mi się, że jak stanęłam pod światło, to było widać przez brzuch jaka śliczna jest 
no i zauważyłam zależność, jak jest Laura rozwrzeszczana gdzieś blisko, to Nina też jest mocno aktywna
nie dadzą matce odpocząć... 

A Irisson z jakiej Ty miejscowości jesteś??, bo pisałaś coś o Lubuskim a ja z tamtad pochodzze
A Twoja Ninka to pewnie śliczna jest jak Laura