reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

reklama
warzywa na patelnię z filetem z kurczaka i sosem pomidorowym :)

ja padam na pysk... normalnie biegam po domu, między dzieckim, psami, kuchnią i szafami i pudłami z najróżniejszym dziadostwem... ale za to jakie efekty! :D

ja mam śledziaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D moje dziecko obejrzało z 5 razy tą samą bajkę teletubisiów, jak robiły na końcu papa to wrzask :szok: ja ustawiłam kuchnię, posprzątałam pokój główny, odkurzyłam, umyłam podłogi, a teraz kończę obiad :-D:-D jestem bohaterem w swoim domu, hahah, a tak na serio to albo umrę albo urodzę tak się umordowałam, ale jak Olga pisze.. efekt jest :cool:

dziewczyny ktore sa juz w 26 -27 tyg jak ulozone sa wasze dzidzie?Ciagle czuje kopniecia po prawej stronie brzucha to znaczy ze dzidz ulozony jest w poprzek.martwi mnie to .Niby do 36 tyg ma jeszcze czas zeby sie przekrecic W sumie to juz od 28 tyg powinno zaczac sie przekrecac.mam nadzieje ze to zrobi bo nie chce miec cesarki

malinkaizi moja siostra je dostawala i z tego co wiem zaczynaja dzialac po 48 godzinach
podaje się zastrzyk co 12 godzin w sumie trzy zastrzyki , które przyśpieszają rozwój płuc

reklama
Do góry