Exotic87
Fanka BB :)
Kruszki - moje maternity zaczynam 18 czerwca ale musze zluzyc caly jeszcze swoj nie wykorzystany urlop wiec mam tydzien w maju i pierwsze 2 tyg czerwca, co za tym idzie juz od czerwca mam wolne takze mysle ze zrob tak samo tym bardziej widze ze pracujemy w podobnych branzach wiec jest ciezko z tymi wszytkimi rzeczami , ja pracuje w caffee nero zapewne znasz ten przytulek ... szukam teraz jakiegos zastepcy na ten rok i w spokoju odchodze na macierzynski
a co chce troche miec lata dla siebie a nie latac z kawa herbata i kanapkami
usmiechac sie i mowic jak to dzisiaj super sie czuje i jaka piekna pogoda kiedy sapie i poce sie jak swinia 
No i jesli sie uda, to bede miec okolo 5 tyg zaleglego urlopu wiec z pracy bym mogla odejsc kolo 10 lipca. Mi to pasuje poki co, bo ja z zupelnie innej branzy, robote mam siedzaca do wyrzyg... a ze teraz jak jestem w ciazy to tym bardziej organizuja mi stanowisko tak, ze rekami wystarczy mi tylko ruszac to wrecz szukam pretekstu zeby wstac i rozprostowac kosci i polazic. Szczerze mowiac to siedzac w domu wiecej sie narobie niz w pracy
A ze lato mamy jakie mamy, wiec jakos nie spieszy mi sie zeby z niego korzystac
Reasumujac ja jeszcze nie ustalilam dokladnej daty, na pewno zrobie to w maju, po moich urodzinach, zeby sobie nastroj poprawic;-)