Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakiej narodowości jest Twój M
Inne dzieci jak miały już 8-9 miesięcy spały albo budziły się na chwileczkę. Maks budził się 10 razy z czego raz na dwie godziny (między drugą a czwartą) wtedy mianowałam się mamą zombi
. Gdy miał 10 miesięcy ruszył na dwóch nogach i tyle go widziałam teraz powinien prąd generować.... Wszystkie mamy mi współczuły a pewnie po cichu Bogu dziękowały, że tak nie mają ;-)

u mnie już była kromeczka z razowca. Takich słodkości to mnie nie wolno :-(kateod lipca do grudnia to i tak nie za długo czekałaś na te gałkiJakiej narodowości jest Twój M
Wiecie jak Maks był mniejszy spotykałam się z mamami i ich dziećmi w dokładnie takim samym wieku. Jessssssu jak ja im zazdrościłam. Piły sobie kawkę, plotkowały a ja latałam z językiem na wierzchu. Jak poszłyśmy do knajpy ich dzieci siedziały w wózku i jadły chrupki a moje raczkowało pod stołamiInne dzieci jak miały już 8-9 miesięcy spały albo budziły się na chwileczkę. Maks budził się 10 razy z czego raz na dwie godziny (między drugą a czwartą) wtedy mianowałam się mamą zombi
. Gdy miał 10 miesięcy ruszył na dwóch nogach i tyle go widziałam teraz powinien prąd generować.... Wszystkie mamy mi współczuły a pewnie po cichu Bogu dziękowały, że tak nie mają ;-)
Dlatego same widzicie należy mi się teraz spokojny aniołek co to będzie na kocyku leżał i gaworzył
ale najważniejsze żeby to był zdrowy aniołek...
Jakbym czytała o swojej siostrze, dokładnie takiego samego małego diabła miała w domu, istne adhd, za to teraz ma córeczkę, która jest aniołkiem :-) Też pewie tak będziesz miała, swoje już odbębniłaś 
to już drugi raz w ciągu ostatnich dwóch tygodni 
M się uparł ja właśnie urodziłam więc nie miałam sił oponować i zostało ;-) teraz się już przyzwyczaiłam.Cornelka dzięki ;-) Mi się Maks nie podobał z jamnikami mi się kojarzył. Zresztą teraz jak wołam Maaaaaks to zawsze się jakiś pies obejrzy![]()