Cały czas mam nadzieję, że się unormuje i dotrwam do szczęśliwego rozwiązania. (...)Acha..z piersi leci mi siara..heh
Buziole miłego długiego weekendu
Kochana!moja kolezanka z pracy urodzila bliznieta 2lata temu, wlasnie wczoraj rozmawialam z Jej mezem. Mowil ze jak sie urodzily to razem mialy wage 1dziecka, po niecale 2kg,a teraz jakbys zobaczyla te dzieciaczki, parka chlopczyk i dziewczynka, maja az kuleczki w lokciach

slodkie

nie panikuj, lez grzecznie, jeszcze troszke i bedziesz miala Swoje dzieciaczki przy sobie

z cyckow leci, ja sobie wkladki juz kupilam bo staniki ciagle zalane
Dzag - bardzo ladne sukienki ale to sa chyba do koscielnego a my mamy tylko urzedowy, myslicie ze moge tak wyskoczyc w bialej sukni ? ze to nie bedzie za bardzo? fajnie by bylo tylko czy do takiej inwencji ''slubu'' i ''wesela'' to bedzie pasowalo? tak, koniecznie szukam czegos odcinanego pod biustem w takim stylu
ale super

jak najbardziej wloz biala kiece! absolutnie nie przeszkadza i bedziesz cudownie wygladala!! i ten styl z odcieciem pod biustem, ja juz widze jak slicznie bedziesz wygladala!!
a teraz Wszystkim dzien dobry

mialam zamiar dzis zrobic porzadek w papierach, kupilam nawet skoroszyty i koszulki, mam nadzieje ze wezme sie w garsc

sciagnelam muzyke powazna i jakos w dzien zaczelam sluchac, ale wlaczam tylko kawalki ktore znam, albo wpadajace w ucho
w niedziele chce pojechac do sklepu, byc moze kupimy lozeczko, chce poswiecic do 150f. musi byc koniecznie potem rozkladane jako lozko, licytuje tez przewijak z wanienka, znalazlam nowy, no i jeszcze patrze nad kolyska (zdaje sobie sprawe ze bedzie uzywana 5miesiecy), albo lozeczka turystycznego ktore ustawie na dole w salonie
i chce juz przygototwac sobie torbe do szpitala
no i chyba w zwiazku z tym wszystkim posiedze dzis w domku(mam wolny dzien) zeby nie wydac pieniazkow

no to milego dnia, bede zagladala!!