reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2012

Irisson a maz i laura to co?oni cie kochaja.Sama sie kochasz....
A mnie luizka kocha....na razie:eek:
Od mojej mamy tez nigdy tego nie uslyszalam.Wogole u mnie w domu okazywanie uczuc- temat tabu.Ja tez skryta jestem ,wstydze sie powiedziec mamie cos milego .Tz tez .Moze to przez to tak sie od siebie oddalilismy.Dziwne bo wobec luizki to ja i on nie mamy zahamowan,jest rozpieszczana ,calowana itd.A my nawet przyjaciolmi nie jestesmy bo nie dogadujemy sie dobrze:-( tylko jak sasiedzi:-(

reklama
Carolyna e tam na chirurgach można :-D

Doti no właśnie może czas się odblokować? ja Laurze to do znudzenia mówię, że ją kocham, a jak ją pytam, czy kocha nas, to gdzie tam :-p a z mężem codziennie jest kocham cię jak idzie do pracy, jakby coś się stało, to wiem, że chociaż to ode mnie usłyszał :tak:

Ostatnia edycja:
ach witajcie dziewczynki!

milionka polozylam make-up i mi splynal wlasnie :) piekna i smutna ta historia :(

ja znowu do pracy dzisiaj, chyba przejde sie w ramach tego mojego smutku i lekkiego dola znowu do sklepu :) tym razem do supermarketu :)
u nas bylo slicznie z rana, a teraz pada deszcz :/ ja rano wstalam wyslac mloda do szkoly i polozylam sie dalej do 11spac :) a co tam
mamy maly kryzys z M. wiec pier..le nie robie nic, niech sobie obiadek wymysli, a malej cos kupie i zrobie na szybko
niech juz bedzie sierpien noooooooo

Irisson haha to dopiero by oczy wybauszyl i zapytal co mi sie stalo,czy dobrze sie czuje albo pomyslal ze chce pieniedzy albo ze cos zmalowalam.Ale z drugiej strony to jak mu to powiem to juz calkiem bedzie pewny siebie ze swiata pozanim nie widze i bedzie dokuczac jeszcze bardziej.Nie wiem czy to dobry pomysl ,to musi byc z dwoch stron a nie z jednej.No dobra -sprobuje

Hej dziewczynki wpadłam tylko powiedzieć, że my w szpitalu. Oliśkowi pobrali krew do badań,ogólnie zbadali uchi o gardło, EKG serduszka zrobili. Mieliśmy też badanie słuchu- upewniłam się, że ma niedosłuch i płyn na błonach bębękowych. Dlatego jutro prócz wycięcia trzeciego migdałka, będą też nacinać mu błony. Na 8.30 wyznaczyli mu miejsce na operacyjnej. więc trzymajcie kciuki:tak:

Całujemy i pozdrawiamy:tak:

Witajcie dziewczynki, u nas dziś pięknie ale ja się czuje do d..., ciśnienie niskie i nie wyspana jestem. Jeszcze jutro zaczynam praktyki w prokuraturze z samego rana:-( Dziś mieliśmy gdzieś iść z M bo kończę dziś 27 wiosen:tak: ale nie dam rady nawet z psem pojechał sam do lasu. Byłam u mamy na pierogach, kusiły mnie ruskie ale to za duże odstępstwo od diety nie dość, że biała mąka to jeszcze ziemniory, więc zjadłam z kapustą i mięsem.

doti, moja babcia tak wpychała nam jedzenie, to było jej okazywanie miłości i zawsze po wszystkich zjadała, żeby się nie zmarnowało. Moi rodzice wcześniej nie mówili nam często że nas kochają z siostrą, ale okazywali. Teraz mają syndrom opuszczonego gniazda i co chwile sms kocham Cię bardzo i takie tam:tak:
Nie mam kochana obciążenia cukrzycą, moja babcia ma trochę wysoki cukier ale waży prawie 100 i ciągle jej się buzia nie zamyka i ciągle w pozycji poziomej:-) Je wszytko co przy takiej diecie nie można, a potem mówię, że się źle czuje. Nawet nie chodzi do diabetolog ani się nie kłuje, bo nie ma takiej potrzeby typowo starcze upośledzenie wchłaniania glukozy. Poza tym nikt w rodzinie nie miał i nie ma problemów z cukrem.

irrison, ja nawet nie umiem korzystać z allegro, jakaś taka nie internetowa jestem, za to mój M co rusz coś kupuje, sprzedaje. Za to jak wejdę do TkMaxx, na przypbory kuchenne to przedpadam. Zarzyczyłam sobie już od M na 10 rocznice bycia razem białego KitchenAid, koniecznie z przystawką do makarkonu będe sama robić. Ja niesety takich racuszków co tu mamy przepis nie lubię, jak wyczuwam proszek do pieczenia to mnie odrzuca. Moja mama robi takie drożdżowe ale to też nie moje smaki. Za to w sezonie uwielbiam pierogi z borówkami i truskawkami, knedle...pycha

exotic, będzie dobrze, tak jak było z tą ospą pewnie fałszywy alarm.

Ostatnia edycja:
Asia no to Kochana Sto Lat !! niech się Wasza Urszulka zdrowo i śliczna urodzi :-D:-D

a ja gafę popełniłam, bo byłam przekonana, że ty tak jak ja gotować nie umiesz, a zapomniałam, że ty nie dość, że prawniczka, to jeszcze kucharka znakomita, wybacz ciężarnej *******e :sorry:

Hej kobitki. Pisze ze szpitala. Trafilam na fajny oddzial na ktorym w dodatku pracuje moja kolezanka ze studiow :-) wiec moglam splokojnie o wszystko zapytac. Potwierdzia ze macice mam twarda ale szyjka w porzadku, chociaz drobna. Jutro zrobia mi pewnie usg i moze test z glukoza. Dostalam fenoterol w kroplowce i troche mnie po nim niestety trzesie. Moze beda mi ktg podlaczac ale to jutro sie okaze co profesor zadecyduje. O wlasnie przyniesli wyniki. Morfologia poleciala mi jeszcze bardziej w dol :-( i w dodatku mam za duzo leukocytow z przewaga granulocytow co moze wskazywac na jakas infekcje :-( zobaczymy co powiedza. Pobrali mi wymaz z pochwy na posiew a jutro mocz do badania rano.

Bede Was podczytywac bo mam net w telefonie. I jak cos to postaram sie pisac chociaz z telefonu mi nie wygodnie.

reklama
Dziewczynki dziękuje za życzenia

kruszki, ja też się tak czuję tak samo. Głowa mi pęka, mdli mnie masakra.

irisson, :-) głuptasku co tu wybaczać ja dziś postanowiłam, że nie nadaje się już do jeżdżenia samochodem, jetem taka roztargniona, wszystkiego zapominam.

marcia, dobrze, że masz dobrą opiekę i najważniejsze, że szyjka wytrzymała te wszystkie perypetie.

nataszka, trzymam kciuki za synka.

Do góry