mala.di
Fanka BB :)
Rany boskie, 7 stron naskrobałyście
a ja liczylam ze szybko nadrobie...
a ja liczylam ze szybko nadrobie...Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja liczylam ze szybko nadrobie...
do tej pory moje prorocze sny się sprawdzały...co do bliźniąt, płci itp...
No i dobrze, niech tańczy, zdecydowanie wolę ją czuć.trzymam kciuki Kochana bo to byloby superJa nawet nie zaczęłam czytać...nadrobię jutro. Słodkich snów
Acha miałam wczoraj proroczy sen, śniło mi się , że dzieci przyszły na świat 18 lipcado tej pory moje prorocze sny się sprawdzały...co do bliźniąt, płci itp...
radość pomieszana ze strachem...
nie pamiętam kiedy tyle spałam ale nie powiem czuję się jak młody Bóg

no i cos mowila ciekawego Jusis?.
Zaraz Reni Jusis będzie mówiła w ddtvn o tym jak sobie radzić z bólem podczas porodu. Ciekawe czy coś sensownego powie.
Kruszki dziwne te tradycje tam macie z tym wyprawianiem imprezy dla przyszłego dzidziusia. Ale tak jak mówisz, przynajmniej dostaniesz prezenty dla dzieciaczka. No i mam nadzieję że będziesz się dobrze bawiła. To na kiedy planujesz impreze??
Marcia, jak Ty to robisz, że się nudzisz, zdradź sekret. Ja nie mam dziecka, tylko pies, mama pomaga, a ja wiecznie jestem nie odrobiona. Mam mnóstwo rzeczy do prania, potem prasownia, pism do pisania do pracy, rzeczy do wybierania na necie, to trzeba ugotować, to rozładować zmywarę to już załadować, nauka też czeka w lesie:-( Byłam już na zakupach, śniadanie, zmiana pościeli, prasowanie, zaraz trzeba jakieś 2 śniadanie zjeść i tak godziny mijają. Dziś przychodzi kuzynka, ciasto będę piec pierwszy raz dawna, a kiedyś..., ale sama nie będę jeść bo dziś mam naleśniki.
znaczy mam już mamy wybrany ale chcemy na żywca zobaczyć, no a kupują rodzice:-)