kakakarolina
Fanka BB :)
Wiesz Marcia a ja jestem sama w domu i mam ochotę krzyczeć chwilo trwaj !!!! i nerwowo zerkam na zegarek ile czasu spokoju mi jeszcze zostało. Od 5 rano Maks do mnie gada, non stop czegoś chce, potem m gada (jeszcze więcej niż Maks bo on gaduła) wieczorem o 20 mam już taki młyn w głowie, że marzy mi sie tylko zamknąć w sypialni z książką i nikogo nie oglądać. A takie chwile jak teraz należą do rzadkości. Także chętnie bym się z Tobą zamieniła ;-)
A co do naszych ciąż to ja już jestem spokojniejsza już prawie 32 skończone ale z wcześniakami nigdy nic nie wiadomo dzieciom na pewno najlepiej w brzuchu ale fakt szanse na normalne życie i przeżycie większe
A co do naszych ciąż to ja już jestem spokojniejsza już prawie 32 skończone ale z wcześniakami nigdy nic nie wiadomo dzieciom na pewno najlepiej w brzuchu ale fakt szanse na normalne życie i przeżycie większe

........u mnie dziś tez nastrój.raczej na spanie..i mam straszne nerwy..dzieci mnie denerwują..o męzu nie wspomnę....obiecał mi przywieźć truskawki i czekam........
mam nadzieje że przywiezie..bo jak nie to ....zjem jego......