Olga RaQ, przyznaj sie, tym razem to Ty wygrałaś w totka !

dziewczyny moze jednak zaczniemy grać wszystkie, bo najpierw wygrał Kraków, teraz Bielsko-Biała

...
asia, nie myslalas o tym by zaczac chodzic do lekarza na nfz? moim zdaniem totalna strata kasy bys za samo ktg placila 160zl, skoro mozesz miec darmowe
irisson, zabilas mnie normalnie.... szczepienia są płatne ??? i to az tyle? ja myslalam ze zdecydowana wiekszosc to refundowane, a reszta to moze po stowie... rany boskie, ja normalnie nie dam rady..
wczoraj do mnie dotarło że nie mam łożeczka, kosmetykow, z ciuszkow to chyba tylko body z krotkim rekawem mam odpowiednia ilosc, z dlugim tylko dwie sztuki... a kasy to mam niecałe 10zł w portfelu, a na koncie jeszcze lepiej - całe 3.80 ! z tego co wiem to tylko po 20 bede miec 150zł... moze, ale to moze stówe od mojego taty, i tyle. i jak ja mam to zrobić?..
mama ojca dziecka mi wyslala ostatnio tez 150zl (wszystko jeszcze tego samego dnia poszlo na jakies drobiazgi u rp_77 ;p ) , i jest tak z siebie dumna ze naprawde... a ja sie poplakalam jak dzis przyszedl kurier z ta paczka, jak zobaczylam ze wydalam ponad stówe a nadal nie mam nic... a te cienkie pieluchy tetrowe to sa tak cienkie ze az normalnie przezroczyste.....
no a sam tatus dzidzi olewa mnie dalej, choc jestem mila, naprawde mila, nawet mu pisalam cos czy nie zaluje ze traci wazne momenty, nie chodzac na usg, nie czujac jak kopie, nie uczestniczac w wyborze jej imienia, i nie bedac przy jej narodzinach potem... nic nie odpowiedzial.
i mowie mu ze chce sie jakos dogadac zeby moze niekoniecznie isc do sadu. no a on tylko wspomnial ze jak bedzie mial prace (śmiech na sali) to mi pomoze, i znowu wspomnial o tamtym wspanialym 'kupionym' przez niego wozku
no i dowiedzialam sie ze te testy dna chce zrobić prywatnie jakoś na własną reke - bo wiecie, promocje są, i mozna podobno nawet połowe taniej to tak zrobić. myslicie ze to jest pewne wtedy? ja sie boje ze on da tam nieswoją próbke czy cos...no i ze mu ta kase bede musiala zwracac, choc nie wiem czy to tych prywatnie robionych testow tez sie tyczy? w sumie na tych badaniach sądownych tez by mogl kogos przekupic... ale z drugiej strony moze on naprawde chce sie upewnic czy to jego, i moze wcale nie chce mnie oszukac.
No ale tak ogolnie to wyspalam sie dzis w koncuu! spałam 12 godzin chyba ... posprzatalam, poczytalam. i nie wiem co dalej...