kakakarolina
Fanka BB :)
hehe ja takie miałam przy połówkowym;-) poza tym ciągle 120/70
i też zaczynam od tesciowej
i też zaczynam od tesciowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 100cm w obwodzie, ale też 84kg![]()

Zastanawiam sie ciagle czy jest sens kupowac wypasiony wozek dla dzidzi, bo spacerow to sie raczej odechciewa;-) Ale w zwiazku z powyzszym nie mam sie co martwic o wplyw upalow na moje cisnienie, ostatnio na wizycie ksiazkowe bylo. 
Sprobuje sie ratowac sokiem z aroni.Wczesniej pilam ale przestalam przez ten cukier a teraz doczytalam ze aronia oprocz cisnienia, super normalizuje tez cukier i jest zalecana dla diabetykow.Tylko na obnizenie cisnienia trzeba czekac z 6 tyg a mi zostalo do porodu tyle albo 4 jakbym urodzila w 38tyg.Jeszcze zastanawiam sie nad powrotem do mamy na jakis tydzien .Tam jest w domu chlodno na dole.Nie to co tu.Nawet o tej porze duchota.
naprawde musisz byc chudzinka, skoro dziewczynie w 4 miesiacu ciazy gratulowali a u Ciebie nie zauwazyli...w ogole chyba wśród nas dużo ma małe brzuszki.