Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czy babcia ja podkarmia i cwaniaczysz??

Summerbaby to czeka Cię szkoła kulinarna. Zupki jak zupki prosta sprawa ale potem takiemu dwulatkowi to już trzeba obiady dwudaniowe serwować ;-) A Ty na szkołę rodzenia chodzisz do bogucic??
Ech a ja się nudzę. Porobiłam co trzeba i za projekt swojego domu się wzięłam ale mi nie idzie. Szewc bez butów chodzi czy jakoś tak![]()
;-)
rano 7:30 kaszka, danonek, 9:30 jajo na parze,12 jest obiadek , 15 jemy kanapkę z szyneczką, o 17 je z nami obiad, na dobranoc o 19 kaszka, gdzieś po między jest bananek, jabłuszko i ogólnie co wyżuli od mamy
no i litr soku musi być 

wczoraj mi powiedział, że musimy się zacząć powoli szykować :-)

chodzę już jak pokraka, w brzuchu mam 115 cm, a ważę 84kg, więc chyba jestem rekordzistką na sierpnióweczkach, ale podoba mi się ten mój brzuch, jakoś mi tak bardzo nie przeszkadza:-)
ja wczoraj byłam - ale wizyty tam kończą się na spacerze bo ceny mnie przerażają :-)oj ale może skoro mowa o konsumpcjoniźmie to macie tam mathercare??
a i tak będę musiała wyjść bo do znajomych jedziemy dobrze, że dopiero po 18:-)
położyłam się spać przed 23 i ledwo wstałam przed 11
a już ostatnio tak ładnie mi szło wstawanie koło 8