• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2012

mała.di ja dalam rade wtedy m.in. z ryżem więc myślę, że z ziemniakami się uda - taki telight pali sie ponad 3h:) a jak masz jeszcze czajnik elektryczny to wodę najpierw ugotuj w nim a potem zalej ziemniaki i dalej gotuj :)

reklama
k8libby bardzo dobrze zrobiłaś, że się wepchałaś! To strasznie irytujące, jak ludzie udają, że nie widzą, że jest się w ciąży. Ostatnio jechałam busem, ok 30min do sąsiedniej miejscowości, w busie sami młodzi i udają, że mnie nie widzą, głowa w okno, słuchawki na uszach. Poprosiłam jakiegoś kolesia, na oko 18 lat, czy mógłby mi ustąpić. Raczej nie miał wyboru, ale zadowolony to on nie był. :P Trudno, dziewczyny musimy się szanować, jak nie my, to kto ;-)

Mnie dzisiaj jakas starsza kobitka w markecie do kasy przepuściła. Ale chyba tylko dlatego że ja miałam dwie butelki wody mineralnej i colę dla M. a ona pełen koszyk. Chociaż to i tak bardzo rzadko się zdarza. Inni to nawet z jedną rzeczą by kobiety w ciąży nie przepuścili. Oczywiście bardzo ładnie jej podziękowałam. A u okulisty jak byłam ostatnio to mnie jakiś młody facet przepuścił, ale jak wyszłam i musiałam czekać bo miałam krople wpuszczone to się oczywiście od starszych pań nasłuchałam że one to już od godziny tam siedzą! Nie ważne że w końcu wyszło że ja miałam wizytę na wcześniejszą godzinę niż One!!! i przyszłam na tą na którą miałam wyznaczoną. A co mnie obchodzi to że one mają tyle czasu że przychodzą godzinę wcześniej a potem marudzą że muszą czekać. Eh ludzie to są czasami dziwni.

W dużych marketach są kasy uprzywilejowane i nawet jak jest tam mega kolejka, to trzeba od drugiej strony podejść i kasjerki mają obowiązek skasować przed wszystkimi. To akurat nagminnie wykorzystuję. Ustawili się nie do swojej kolejki, to niech się liczą, że trzeba będzie kogoś przepuścić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry