Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
miała termin na połowę lipca ale w niedzielę odeszły jej wody chyba z tego upału 
Ja kiedyś jeszcze nie będąc w ciąży na poczcie babkę przed siebie puściłam, ale stare rapety jej nie puściły tylko jedna rzuciła tekstem "rucha* się siłe miała, to niech teraz stoi". no, nasz piękny, katolicki kraj...
) to jeszcze w poczekalni siedział sobie ksiądz, który na krześle obok miał "posadzoną" swoją teczkę. Po chwili jak niektórzy dostrzegli mój brzuch to miejsce zwolniła mi jedna miła pani. Ksiądz oczywiście dalej zajmował dwa miejsca, nie bacząc na to, że kobieta stoi, a jego teczka spoczywa obok niego na pustym krześle...;//// Mało tego, z pewnych względów pielęgniarka przyszła mu jako jedynemu przed czasem pobrać krew do badania... Tu trochę się tłum oburzył. Zwłaszcza partner innej pani w ciąży, ale to nic oczywiście nie dało. Taka brutalna rzeczywistość. Kobieta kobietę w ciąży jeszcze zrozumie, ale z facetami mam same przykre doświadczenia. O rany fajna ta Twoja kuchnia, że się samo wszystko robi”katjusza77” pisze:u mnie kurczakowe cyce marynowały się od wczoraj w marynacie własnej fantazji, dziś rano się podsmażyły i udusiły w sosiku pomidorowo - bazyliowym a teraz się przegryzają w lodóweczce
.
. Mnie się w takie upały nawet jeść nie chce. Na topie u mnie ostatnio nektarynki, bo stosunkowo najtańsze z dostępnych obecnie owoców. Ale cenami czereśni i truskawek mnie poraziłyście. Jak dobrze, że mam pod ręką giełdę warzywno-owocową :-). Kobiałka truskaweczek za 12 zł teraz (maksymalnie do 15-tu). Właśnie się obżeram
. Czereśnie też tańsze, 10zł/kg, ale niestety sprzedają głównie na kosze a nie na kilogramy i trzeba mieć szczęście żeby na kobiałkę trafić.
. Ale pani prawie za rękę mnie tam zatargała a pani przy kasie zepchnęła rzeczy pana, przed którego zostałam wciśnięta. Nawet nie patrzyłam się na reakcję ludzi, tylko grzecznie paniom podziękowałam.
) a strasznie chcą mieć córeczkę. No masakra. Biedne nawet w depresję popadają. Boshe. Też bym chciała córeczkę i mimo, że u mojego M w rodzinie same chłopy, to liczę na cud i na to, że następna po Tymonie będzie Majeczka
.