Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja przynajmniej jak wiem ze moge stac w kolejce chwile to sobie postoje, ale czasem jest mi tak slabo, przede mna 10 ludzi z wypchanymi po brzegi koszykami a ja mam zaledwie 5 rzeczy no to po prostu nie moge, bo tam zemdleje.
no i tez nie mam pewnosci czy bede rodzic naturalnie
choc moze wlasnie lepiej zrobic jak irisson mowi, ze pomalowac to farbą a nie nakleić... w kazdym razie pokaze to mamie i jak jej sie spodoba to moze cos pokombinujemy :-)
tak grzmiało, błyskało... myślalam ze zejde ze strachu. i to tak przez kilka godzin chyba...
strasznie miła odmiana po tym beżowym co mialam przez lata. 
Dziekuje DziewczynyOk zdjecia wrzucone na server https://picasaweb.google.com/111483...authkey=Gv1sRgCLzx3p6jnMnTiAE&feat=directlink
tylko by pogoda dopisała...

?
Za wywóz 4 wywrotek wziął 700zł, a ja mu taki duży obiad z 2 dań podałam i jego pracownikom. Mąż tylko patrzył jak ja na to wszystko zareaguję, ale ja to jestem spokojna, sam wie co stracił, może następnym razem pomyśli...
summerbaby, jestem zdecydowanie za takim tematem! a olejek dostałam taki od ciotki z niemiec WELEDA OLEJEK DO MASAŻU KROCZA (2413946092) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest w nim instrukcja obsługinam w szkole rodzenia babka powiedziała, że właściwie już możemy się delikatnie masować. Ja powiedziałam mężowi, że nie sięgam a on ochoczo (jakoś mega zaangażowany w tą ciążę) zaczął masować. Na razie masujemy co 2 dzień jednym paluszkiem, choć wczoraj stwierdził, że czas na drugi paluszek. Mocno się wciągnął w to masowanie chłopak
Od rana tłuką się u sąsiadów, okna wstawiają, a miałam sobie pospać. Miałam taki piękny sen, niemal erotyczny z Kubą Błaszczykowskim w roli głównej a tu lipa!
pięknie wyglądałaśDziekuje Dziewczyny![]()
Ok zdjecia wrzucone na server https://picasaweb.google.com/111483700608103207857/LidiaSelection?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLzx3p6jnMnTiAE&feat=directlink
ciągle brakuje mi czasu, mam jeszcze dużo rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej