Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

..pozdrawiam wszystkie śpioszki.....;-).
od 6 na nogach, karmienie, spacer min. 2-3h, zakupy, prasowanie, pranie i tak w kółko ;-) a jak po 5 miesiącach wróciłam do pracy to już w ogóle na nic czasu, dobrze, że mama jest zawsze coś pomoże, ale chwili dla siebie serio mało.. ale może wam się dziewczyny uda jakoś to bardziej połączyć
moje dziecko pojechało na bilans 2 latka z mężem, a potem do babci, ja trochę poodgarniam, poprasuję, muszę Młodej szafę przejrzeć, co ma za małe, więc zejdzie z godzinka
z mężem prawie nie rozmawiam, tak mnie wczoraj wkurzył swoim komentarzem, że nie mam zamiaru dla niego nic robić, jak tak chce, ja sobie dam rade, ogólnie średnio dzisiaj..
przecież to jest dziwne, że kobieta w ciąży może mieć zachcianki, no nie?
więc się wczoraj wkurzyłam, poszłam sobie do sklepu, kupiłam wszystko na co miałam ochotę cały dzień i dalej burkam do męża..