Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

myślałaś o tych nakładkach formujących czy olałaś?
A jak mu pokazuję M koleżanki co z kwiatami co chwila biega, to On mówi aha, aha, ja swoje wiem i wydało się co wie ostatnio. Fakt od niego kwiatów bym nie chciała, ale M satysfakcję ma ze swojej racji
mój Mąż ciągle jest na nie, ja mu tłumaczę, że to tak na szpital
do tego obwódka wokół sutka zrobiła mi się prawie na pół piersi, ciekawe czy ta Mała Ślepiotka trafi.. no ogólnie jestem przygotowana i na butlę i na cyc, co będzie to się z tym pogodzę 

i mi położna mówiła, że może na start warto sobie kupić, więc teraz w razie "w" mam, żeby nie latać potem
a mąż się chyba bardziej boi niż ja tego karmienia, strasznie to przeżywał jak nie umiałam jej przystawić a ona taka malutka, słabiutka darła się wniebogłosy, no i jest zdania w sumie poniekąd jak ja, że na butli wie ile zjadła, nie będzie musiał się martwić czy przytyje.. wiesz my do tej pory liczymy ile zjadła, czy nie za mało, czy dużo rzeczy było do pogryzienia, jak były wymioty to ile.. podejrzewam, że jak Nina się zdrowa urodzi, to i tak będziemy identycznie kontrolować ile zjadła jak Laurę