Tak jedzą dzieci BLW
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No masz, umknęło mi, że się warszawskie sierpniówki spotykają :/. Co prawda i tak pewnie nie miałabym jak tam dotrzeć, bo na drugim końcu miasta mieszkam i własnego środka transportu nie posiadam, no ale...Kiełbie we łbie.
OJ dziewczynki warszawskie, nie piszcie że następne spotkanie już z wózkami... :-( Umówmy się jeszcze raz, np. za tydzień, półtora. Ja bym już wtedy mogla się dołączyć w Grycanie na Targówku a bardzo bym chciała!!!! A tymczasem napiszcie o czym gadałyście i co było jedzone :-)
Dziewczyny, ile przytyłyście do teraz?
.widzę,że nie tylko ja nie śpię...ech...
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl nie wiedziałam gdzie to umieścić, taka zabawa ale mi wyszło ,że chłopiec tak jak w rzeczywistości
? To Ty twarda kobitka jesteś. Ja do sklepu wyskoczę a potem dwa dni odpoczywam. WOWczęstuję pierogami z borówką i maślanką do popicia - która reflektuje?

Cześć dziewczęta,
Mam dzisiaj jeden z tych paskudnych dni ponurego nastroju, którego to nie da się niczym wywabić :/.

w ramach urodzin i storczyka - siostra ma fazę na storczyki, chyba ma z 15 
właśnie wciągnęłam kebaba i ruszamy na zakupy, do wieczorka !