reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2012

reklama
Irisson, nie za bardzo - dlatego mam psa :-) Ja miałam zawsze "szczęście" to facetów z pasją :-) jeden latał w przestworzach, ten pływa, biega, ćwiczy, poluje - chyba ze mną coś nie halo skoro tak uciekają z domu, hmmm... może chodzi o tą kiepską kuchnię albo raczej jej brak :szok::-):rofl2:

irissson, nowa z Ikei, ale jeszcze mają więc dokupię:-)

Summerbaby, nic tylko zacząć te wszystkie rzeczy robić razem z nim:-)

asia, muszę sobie na niego ponarzekać, ale myślę, że to super facet. Jest zaangażowany w ciążę, mówi, że to nasza ciąża :) Będzie cudownym tatusiem i na bank będzie chciał spędzać każdą wolną chwilę z nami, ale teraz bardzo mi dokucza jego nieobecność. Od grudnia nie pracuję, czasem z rana wpadnie do mnie mama na kawkę a tak siedzę sama jak ten palec i w sumie nie mam zbyt wiele rozrywek, więc nudzę się jak mops. wcześniej sporo spacerowałam, ale niestety brak siły na cokolwiek uwiązuje mnie w domu...
Już mi napisał, że kończy spotkanie i wraca...

Sumerbaby to mój już by nawiał dawno :-D:-D może jego kolejna pasją będzie rodzinna? :tak:

Asia wiesz, że nie pojechałyśmy z siorą do ikei, doszłyśmy do wniosku, że szwagier nie da rady położyć dziewczyny spać i zrezygnowałyśmy, dla osłody dostałam katalog :-D ale zamach na ikeowską szklankę no nie ładnie :-p

K8libby może on planuje na urodziny imprezę niespodziankę, stąd te "spotkania" :-p a masz już te kocyk/ocieplacz?

Ostatnia edycja:
Summerbaby, nic tylko zacząć te wszystkie rzeczy robić razem z nim:-)

dokładnie tak asia85- przed ciążą sporo z tych rzeczy robiliśmy wspólnie - do niektórych pewnie uda się w miarę szybko wrócić, inne poczekają. Ale motocykl :no: zupełnie nie moja bajka...

Ile ja się już szklanek natłukłam! nie zliczę :-) Teraz mi parkietu szkoda bo wystarczy mi rys których autorem jest Cześ :-) Ale zgadzam się - sprawia ulgę... pod warunkiem, że tak jak u Ciebie, kto inny posprząta ;-)

irisson, taa, on jest takim sklerotykiem, że gdybym mu nie przypomniała to by zapomniał, że mam urodziny :) już na niedzielę planował jakiś wyjazd z rodzicami, więc go pytam, jak on chce być w dwóch różnych miejscach na raz, bo ja jestem na grilu urodzinowym u moich rodziców a nie z jego rodzicami nad jeziorem... Oczywiście zapomniał, był przekonany, że to w sobotę...
Ten otulacz dostanę w niedzielę od mamy ;)
A mąż stwierdził, że poza torbą, jeszcze coś od niego muszę dostać, no ale, że na ubrania to nie jest dobry moment, buty tak samo, to dostałam okulary przeciwsłoneczne, takie lepsze, bo moje już utyrane...

reklama
Irisson, obyś była prorokiem z nową pasją M. ;-) Ja już po kąpieli, jak zwykle wytrzymałam 15 minut i koniec, już wystarczy, nie potrafię dłużej leżeć w wannie.. najbardziej rozkoszny widok to morda mojego psa oparta na wannie i wpatrzona we mnie z pytaniem w oczach „ wychodzisz czy nie?” no bo przecież trzeba pańci wylizać stopy i łydki jak wyjdzie z wody – nie wiem po co się myć??
No i zrobiłam sobie 10 minut masaż, nie jest to łatwe ale jeśli ma coś pomóc to pocierpię :tak:

Moje urodziny w przyszłym tygodniu ale już dostalam prezent od siostry - mega piękną torebkę! Obiecałam sobie że dopiero po urodzinach zacznę ją nosić ale korci mnie strasznie!! U M. zamówiłam bieliznę po ciąży, rodzice chcą kupić mi blender a przyjaciółka patelnię do naleśników... zaczyna się chyba era PRAKTYCZNYCH PREZENTÓW :szok::wściekła/y:
Sama sobie nie zrobiłam żadnego prezentu już dawno, wszystko kupuję dla Młodego albo M. albo Czesia - ten to ma gadzetów!
Irisson, ostatnio po jednym dniu ciężko nadrobić forum a co dopiero po tylu!!!!!!!
Coś cicho Kruszki dzisiaj, mam nadzieję że to z powodu planowanych zakupów...

Do góry