LeRemi
Fanka BB :)
Aia dzieki wielkie, mam dwie ostatnie tabletki magnezu w domu to zaraz jedna wezme, a potem wyskocze kupic, bedzie pretekst zeby sie z domu ruszyc. A w ogole jak to sie berze, 1 tabl dziennie???
A ruchow dzidziolka sie doczekasz, nawet sie nie obejrzysz bo czas szybko leci. W pierwszej ciazy zawsze jest pozniej troszke (ja z synkiem dopiero 21tydz!), ale Ty juz jestes w 17tyg wiec juz masz blizej niz dalej
A ruchow dzidziolka sie doczekasz, nawet sie nie obejrzysz bo czas szybko leci. W pierwszej ciazy zawsze jest pozniej troszke (ja z synkiem dopiero 21tydz!), ale Ty juz jestes w 17tyg wiec juz masz blizej niz dalej

Tym bardziej, że piękną pogodę macie!
mam nadzieję, że wszystkie zdrowe
LeRemi magnez się bierze po 1 tab. 3 razy dziennie, a czego skurcze Ciebie łapią? mnie stopy, ale magnez mi na żołądku siedzi, więc jeszcze poczekam z 2 tyg. wtedy zacznę brać
więc chyba sobie w dni robocze wprowadzę profilaktycznie nospę, bo w pierwszej miałam bardzo podobnie 

dzisiaj rano przeszlo,ale wykonczona jestem przez noc. Z koleji teraz mam zaparcia i nie wiem jak mam z tym walczyc...Moze cos doradzicie?jakies sprawdzone sposoby?ratujcie dziewczyny bo sie rozpekne
i to drugi dzień z rzędu, ehh podejrzewam, że mnie gin. na l4 wyśle, 27.02 mam swoją gin, a 1.03 mam poradnie specjalistyczną zobaczymy co mi tam powiedzą, chce już rodzić i mieć te nerwy z głowy