Niepotrzebnie o tym pisalam.Marcia nie martw sie,przewaznie dziewczyny dobrze znosza ta glukoze.Masz racje ,ze nie powinnam chodzic po sklepach,zwlaszcza ze sama bylam.Mam nauczke,ale dobrze sie czulam .Fiknelam dopiero po 2 godz.Moze raptownie ten cukier opadl i dlatego?Coby sie wzmocnic wlasnie opierdzielilam snikersa i pol pawelka .Jakby mi bylo malo glukozy.Ech to tylko dzis tak bo od 2 tyg nie wzielam nic slodkiego do ust.Od jutra znow postaram sie nie jesc nic slodkiego.
Irisson dzieki teraz siedze na tylku oklapem i nic nie robie to jest ok.Tylko obiad ugotowalam a teraz musze isc z Luizka na dwor bo mi dom rozniesie.Cierpliwie siedzi i oglada ksiazke o opiece nad niemowlakiem i pyta,,a czemu dzidzius nie ma pampersa'',,zalozyc mu pampersa",,niech tata nie dokuca dzidziusiowi itp
ale teraz jest codziennie z niej kupa smiechu bo ma lekka mowe a rozumek malutki i jak cos powie to nie wyrabiam.50 pobieraja po godzinie.Wiecie co ja durna pala robilam? z 15 min spacerowalam a przeciez doskonale wiem ze nie wolno bo sie falszuja wyniki.Mysle ze delikatny spacer az tak bardzo nie wplynie na wyniki.Heh moglam siedziec na dupie przeciez to dla mojego i dzidzi dobra a ja myslalam tylko o tym zeby troche mniejsze cukry wyszly.Teraz sobie pluje w brode bo nie bede wiedziala jak jest naprawde z tym cukrem.No nic ,glukometr mam ,dokupie paski i bede od czasu do czasu kontrolowac.No chyba ze mimo spaceru wyjdzie za wysoki cukier
Irisson dzieki teraz siedze na tylku oklapem i nic nie robie to jest ok.Tylko obiad ugotowalam a teraz musze isc z Luizka na dwor bo mi dom rozniesie.Cierpliwie siedzi i oglada ksiazke o opiece nad niemowlakiem i pyta,,a czemu dzidzius nie ma pampersa'',,zalozyc mu pampersa",,niech tata nie dokuca dzidziusiowi itp