Witajcie, ja już o 6 na zakupach, po śniadaniu, zabieram się za pranie. Dobrze, że obiadek dzisiaj u mamy, nakupię sobie tylko owoców, dziewczyny jedzcie truskawki bo to już dużo ich nie będzie po tych deszczach wszytko pogniło, nam też czereśnie na drzewie. Wreszcie nie pada
Olga, na AWF ta wystawa? My byśmy poszli z naszym Eddiem, ale tam będzie jego rodzeństwo, matka, dziadek w klasie weteranów, może ojciec przyjedzie ze Słowacji i boję się, że oszaleje jak go zobaczy. To jest pies wybitnie towarzyski:-)
goscha, my mamy dużego psa bo ja tylko duże:-), kiedyś do naszej gromadki dołączy Dożyca i Wyżeł weimarski albo Owczarek Podhalański, teraz mamy Rodesiana Ridgebacka i uważam, że to najwspanialsza rasa pod słońcem pod każdym względem.
exotic, to fajną przysługę Ci koleżanka wyświadcza:-( Też bym była zła, ale wiesz co znaczy takie wydarzenie jak Euro jeszcze w Polsce dla chłopa. Wróci szczęśliwy i będzie Cię na rękach nosił, a tak to by psioczył. Ja też robiłam zawsze wszytko sama, ale teraz biorę Panią i wcale mi z tym nie jest źle. Nie ma co robić ponad siły, bo nikt Ci za to medalu nie przyzna. Jak będę miała kiedyś dom i dzieci i cały dzień w pracy to też nie będę spędzać każdej sb na sprzątaniu tylko wezmę do tego kogoś, tak raz w tyg, a ten czas wolę spędzić z M, dziećmi, czy nawet na zakupy pojechać.