ale wtedy to aż się głupio robi... jak jakaś dorosła pani mi ustepuje a obok sobie siedzi kilku nastolatków
mi za to ostatnio jakas 12latka wskoczyla na jedyne wolne miejsce....choc widziala mnie wczesniej
Ja bym gówniarę za kitę ściągnęła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale wtedy to aż się głupio robi... jak jakaś dorosła pani mi ustepuje a obok sobie siedzi kilku nastolatków
mi za to ostatnio jakas 12latka wskoczyla na jedyne wolne miejsce....choc widziala mnie wczesniej
no ja tylko podeszłam i jej powiedzialam ze moze ciężarnej by ustąpila
chociaz tyle, ze juz nie protestowala tylko grzecznie wstała
u mnie tylko w biedronce jest taka jedna z szerszym jakby wejsciem zeby ludzie na wózku mogli przejechac... ale nigdzie nie zauwazylam specjalnych oznaczen
..moje chłopaki szaleja w małym baseniku..a ja juz 3 prysznice zaliczyłam..wkurzona jestem..na ten upał ..i marzy mi sie wielki basen..niedawno były w tesco..po 60 zł....wiele bym dała..zeby teraz go miec i siedziec sobie.jak dzieci......musze cos wykombinowac..zeby zarobic na basen.nigdzie nie pojedziemy..w tym roku na wycieczkę.....na wet do zoo.do Zamościa.ani nad Soline....bo ja sie nie nadaje.....musze sprzedac cos na allegro..może akurat..cos sie nazbiera...bo jestem dzis zdesperowana...upał..koszmarny.....najgorsze ze w tym roku nie mam gdzie i jak dorobic..bo w 8 miesiącu ciazy nie nadaje się do rwania truskawek..czy porzeczek....co roku dorabialismy sobie..ale niestety owoce się ludziom nie urodziły.i na wet maz nie pujdzie bo nie ma gdzie.....a o tych czereśniach marze..od dawna....i chyba nic z tego...ceny kosmiczne.po za tym boje sie ze juz sa z dodatkiem..bo..najlepsze te pierwsze....te blade......smaka mi robicie.. ale ja na szczescie wczoraj po usg.zaszalałam i kupiłam brzoskwinie...za 6 zł..i zaraz na podwieczorek skonsumuje z dziecmi...napewno sa dobre..ale mam smaka na czereśnie..ja tez :-

..zaraz dzwonie do meza niech się pyta moze ktos ma w domu drzewko z czeresniami...Jak urodzic i nie zwariowac.. co do tego filmu..to zapowiada sie ciekawie i musze go sobie gdzies zciągnac..;-)
tylko ja to bym nawet nie miala gdzie go wsadzic, w domu to srednio tak, zawalac cały pokoj, no i dywan by sie zachlapał, podwórka brak, a balkon tylko taki maleńki...
u mnie w pobliżu jedynie biedronka x2 i kaufland,