Marta, jeszcze przed obiadem poszły bułeczki czy już po:-)? Ja po obiedzie, mama pomyła mi podłogi, wymyła wannę. Na deser będą truskawki ze śmietaną, zawsze jem z jogurtem ale dziś mnie naszło na śmietanę w ramach nadrabianie kalorii:-) Ja mam natomiast często ochotę na jajka z majonezem, pomidorem szczypiorkiem i kukurydzą, a ja majonezu nigdy nie lubiłam i zawsze po nim się źle czuję więc jem to tylko w soboty na śniadanie. Dziewczyny zaczyna się sezon na moje ulubione grzyby - kurki, jecie w ciąży takie leśne grzyby, tych z plantacji nie lubię? Kurkę też można pomylić z jednym śmiertelnym gatunkiem no i są ciężkostrawne.
doti, moja Mała wbiła się tak w żebro, że bolało jak diabli. Mój gin mi mówi, że nie mam ani grama tkanki tłuszczowej i u mnie bez usg on widzi gdzie są poszczególne części ciała Ulci, no jak nogę wyciągnie w nocy, to mam wrażenie, że mi skórę przebije, ale i tak kocham te ruchy. Nie przesuwaj nic sama, może jak mama przyjedzie to Ci pomoże?
doti, moja Mała wbiła się tak w żebro, że bolało jak diabli. Mój gin mi mówi, że nie mam ani grama tkanki tłuszczowej i u mnie bez usg on widzi gdzie są poszczególne części ciała Ulci, no jak nogę wyciągnie w nocy, to mam wrażenie, że mi skórę przebije, ale i tak kocham te ruchy. Nie przesuwaj nic sama, może jak mama przyjedzie to Ci pomoże?

niby coś tam puknęło, ale nie tak jak zawsze..
obstawiałam 3740 któraś trafiła 3700 ?? zdrówka dla młodej