Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A niektore z was pracuja daja i rade nadrabiac.Nie wiem jaki wam sie to udaje.Szacun.
boli mnie każdy! MieMie, powiem Ci że po godzinach spędzonych w korporacyjnej indoktrynacji to dobry sposób na odmóżdżenie… ale rzeczywiście na nadmiar czasu nie narzekam ostatnio. Prawda jest też taka że moja mama jest nieoceniona…. Dzisiaj zrobiła pierogi, wstawiła pranie, odkurzyła mieszkanie i oczywiście była z Bruno i psem na spacerze. Bez niej sobie tego wszystkiego nie wyobrażam. Szukam właśnie jakiegoś fajnego prezentu dla niej, chyba kupię TV do jej nowego mieszkania. Chociaż tak się odwdzięczę za jej naprawdę wieeelką pomoc.
Chyba były to pierwsze i ostatnie robione przeze mnie pierogi...
. Dzisiaj nadrabiam forum, poświęcam w tym celu wieczorną kąpiel
. Robię sobie dzień dziecka, a co! 
i często nie jem nic aż do powrotu z pracy do domu. Ale za to zawsze mam na bieżąco wszystko poprane, dziecko przyszykowane idealnie do babci co dzień, udaje mi się nie spóźniać do pracy, zawsze coś na obiad jest, nawet na jakieś nadprogramowe kulinaria się znajdzie czas. Nie jesteś robotem, wszystkiego sama nie zrobisz, nawet gdybyś nie miała dwójki dzieci na głowie. Jest Ci ciężko, na pewno. Ale nie wymagaj od siebie więcej niż jesteś w stanie zrobić dziennie.Nie śpie od 4.30... Ekstra, co?
Mam nadzieję że pan kierownik będzie ludzki pan ;-)