Dzag moja od 3 dni kwęka miedzy 1-3 w nocy, do męża nie chce, tylko do mnie, więc ją bierzemy do łóżka, to mnie ciągnie za ucho, nos, wargi, kopie, jak zasypia idzie do siebie, chodzę nieprzytomna dosłownie, bo wstajemy 5:30 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

dzisiaj mąż wchodzi do pokoju, bo krzyki wrzaski, a ta przez szparę w łóżeczku ciągnie Laurę za nogę i się cieszy, Laura oczywiście nie wzruszona 
Manita dzielnie zostaje z babcią, ponoć jest bardzo grzeczna i wcale nie kaprysi
Babcia też ostatnimi czasy nie narzeka. Oby tak dalej
Za tydzień mamy wyniki rekrutacji do żłobków. Coś czuję, że nasze 531 miejsce nie rokuje nadziei, ale kto wie;-)
MASAKRA!
Cieszę się, że budzi się tak wcześnie, bo dzięki temu zyskujemy jeszcze troszkę czasu dla siebie z rana:-)
a i młody dziś 10 m-cy kończy, nie wiem jakim cudem to zleciało, ale nie mogę się nadziwić, że to już taki chłopiec, a nie noworodek