Jagoda23
Fanka BB :)
hehe quincy, ja z tym gazem tak samo zrobie
, a dusznosci tez kilka razy mnie zlapaly, ale to wlasnie cisnienie wysokie mialam
madziaSek leczo mmmmmmm daj troche
ja wcinam oponki(tesciowa robila) i zagryzam ogorkiem malosolnym
a co takie zachcianki na koniec ciazy;-)
modlicha z tymi sutkami musze sprobowac, bo sex na mnie nie dziala, mycie podlog okien, porzadki na ogrodku tez nie, a teraz umylam swoj samochod i meza jeszcze i nic, a niby mam rozwarcie na dobre 2cm
moja mama stwierdzila, ze Mala czeka na babcie, bo wraca z Niemiec ostatniego lipca

, a dusznosci tez kilka razy mnie zlapaly, ale to wlasnie cisnienie wysokie mialammadziaSek leczo mmmmmmm daj troche

ja wcinam oponki(tesciowa robila) i zagryzam ogorkiem malosolnym
a co takie zachcianki na koniec ciazy;-)modlicha z tymi sutkami musze sprobowac, bo sex na mnie nie dziala, mycie podlog okien, porzadki na ogrodku tez nie, a teraz umylam swoj samochod i meza jeszcze i nic, a niby mam rozwarcie na dobre 2cm

moja mama stwierdzila, ze Mala czeka na babcie, bo wraca z Niemiec ostatniego lipca
A ***** ją obchodzi na którą ja obiad robię, ona się wściekła, że najpierw ciasta robiłam, a przecież jakbym teraz te ciasta zrobiła to by nie ostygły, to mam prosto z pieca na stół postawić? Ale ona jest tępa jak but i nic nie umie zrobić, nie zna się na gotowaniu ani pieczeniu (całe życie tata to robi) to się wymądrza. Ale mnie wkurzyła!!