reklama

Sierpień 2013

Quincy Ty to na pewno nie bierz nospy jak Cię chwycą skurcze!! Po co już teraz, niech Cię chwyci i tyle, teraz już spokojnie może.

reklama
Jagoda kciuki by się rozkręciło :)
możesz chodzić? podłączyli Tobie oksy?
czy wiesz coś więcej co zamierzają?

Dziewczyny gdzie będziemy, bądź będzie robić to Ewelinka zamieszczać informacje o porodzie?
w wątku założonym przez Ewelinkę?
[h=2]Na sygnale!!! Wątek alarmowy BEZ KOMENTARZY[/h] chyba było by przejrzyście :tak:

Ostatnia edycja:
Jagoda trzymam kciuki, żeby się rozkręciło :)

Dziewczyny ale produkujecie :) tak w skrócie :
Quincy, może warto nastawić się pozytywnie !! Będzie dobrze i tyle !! musi być ;) nie przejmuj się lekarzami bo co jeden to inna opinia.. niepotrzebnie Cię tylko stresują !! a z tymi bólami nocnymi to faktycznie, spróbuj ;) może ktg wykaże skurcze i Ci pomogą wszystko rozkręcić :)

Taka j., jak tak czytam jakie masz problemy to aż dziękuję Bogu, że nie zamieszkaliśmy w domu z naszą ciotką tylko postanowiliśmy kupić mieszkanie.. pewnie też bym miała takie nerwy co chwilę.. a tak nikt mi nie chodzi i nie marudzi.. Zwariować pewnie można...

Właśnie teściowie wyruszają nad Morze na 2 tyg :) a więc, ten tydzień jestem w domu sama od rana do 17.00 także albo Kubuś poczeka albo niech się rodzi od 18 do 5 rano jak mąż będzie w domu :-D tak teściu zawsze pod ręką bo mieszkają dwa bloki dalej ;P ale z drugiej strony chciałabym urodzić w tym czasie jak ich nie będzie ;P może to wredne, ale nie chcę nalotu w szpitalu :)

Zabila, to widze, ze mamy podobna sytuacje.. Moj maly tydzien temu wazyl 3650g i jak pociagne do 42 tygodnia to nie wiem czy nie pobije jakiegos rekordu swiatoweg.. A ty chcesz miec cesarke czy porod naturalny? Ja licze na porod naturalny, ale u mnie szpitalu dziecko ponad 4kg przychodzi na swiat przez cesarskie ciecie i cos czuje, ze on juz tyle ponad ma..

Madziasek, a znasz jakies sprawdzone metody na przyspieszenie porodu?:-)Tylko nie lazenie po schodach lub mycie okien. Ja z moja nadwaga z ledwoscia wstaje do toalety..:zawstydzona/y:Myslalam o herbacie z lisci malin, probowalas? ale nie wiem czy znajde ja tu gdzie mieszkam. Jesli do tygodnia sie nic sie rozkreci to chyba zaczne ja szukac;-)

Jagoda, w miare mozliwosci informuj nas co tam u Ciebie. Jesli dzis/jutro urodzisz to prawdopodobnie bedziesz pierwsza mamuska z forum otwartego:-)

Madziasek, myślę, że tak ;) tam info tylko bez komentarza :)

Sisha, All-me urodziła już !! ;)

Dodałam moje brzuszysko.. jak możecie to zajrzyjcie do odpowiedniego wątku bo chciałabym wiedzieć, czy waszym zdaniem coś się obniżył ;)

ja bym sie nie zdziwila jakby mnie ktos wyprzedzil bo skurcze mi ustaly;p na ktg sie nie doczekalam tylko tetno sptawdzali dziecka. ale mniej sie rusza,bo zawsze szalala a teraz tak na spokojnie to moze cisza przed burza;D ale dalej cos krwawie. nie wiem, zobacze co przez noc bedzie sie dzialo i ciekawe jak po tym masazu szyjki czy cos sie ruszylo rozwarcie

Basiu ja też od pon do piątku od 6 rano do 18-19 sama jestem :)
co do nalotu w szpitalu to mąż już został poinformowany że tylko jego chce widzieć w szpitalu:tak:

Shisha podsumowując to co napisałyśmy z dziewczynami wcześniej - sprawdzone sposoby - seks tyle ile się da, stymulacja sutków kostką lodu, skakanie na piłce, głaskanie brzuszka, mycie podłogi na kolankach, próbuj może się uda :) jak coś zapomniałam dziewczyny napiszcie....

Jagoda oby się zaczęło :)
może sutki pomasuj jeszcze!
a coś Tobie mówili co dalej?

Ostatnia edycja:
SHISHA - ja od 2 tygodni piję tę słynną herbatkę z liści malin i nic:crazy:.A nigdzie nie mogłam jej dostać.Ani w aptekach,ani w zielarskim(podobno wykupili:cool2:)...W końcu mama się zlitowała i poświęciła liście z krzaczków z ogródka,podsuszyłam je i dzień w dzień po dwie szklanki piję...Do tego sprzątam,chodzę z psem na spacery,sex,masaż sutków,piłka...A efektu brak.Doszłam do wniosku,że jeśli nie jest teraz mój czas to nic mi nie pomoże:happy:

reklama
Miziam brzuch, probuje miziac sutki (ale to mi chyba nie wychodzi..), brzuch twardy jak skala, byly konkretniejsze skurcze co 13 min, ale pogonilo mnie na kibelek (samo z siebie) i skurcze sie zmyly.. Za to mam teraz taki jednostajny bol podbrzusza i okolic ledzwiowych. Mala w brzuchu szaleje.
No i ciagle kombinuje ;p
Przysiady znowu zaliczylam ale chyba nic to nie daje.
Jedyne co na "+" to ten twardy brzuch. No taki twardy to on nie byl jeszcze.
Czekam czekam i moze sie czegos doczekam. ;)

Jagoda - wlepili ci oksytocyne ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry