reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

franekkimono nurofen co 8godzin przeciwgorączkowo i p/zapalnie i ceruvit,dużo pić,odpoczywać i powinno być dobrze ale jak tu 3 latka utrzymać w łożku:sorry2:
samaola tylko sie cieszyć z takich objawów :):):)BO JAJKO TO JUŻ PEWNIE MAŁY KURCZAK(TAK MI SIĘ WYGLĄD DZIECKA NA TYM ETAPIE KOJARZY :):):)
idę dzisiaj do endo ,niby tsh w normie ale kazał przyjść jak tylko zajdę w ciążę bo mam guzka tarczycy którego obserwujemy

reklama
IzaVarsowie kobiety w ciąży chleją ,jarają faje namiętnie i rodzą zdrowe dzieci więc spokojnie myślę że 3 fajeczki mu nie zaszkodziły ,głowa do góry,nie stresuj się ,pracę olej to nie najważniejsze w życiu,nie ma tego złego :):):):-)

gdyby pieniadze same sie drukowaly to bym olala prace :/ a tak to teraz sie zastanawiam, jak my to wszystko ogarniemy, z jedna pensja i milionem kredytow eh :/ cos czuje ze z pampersami bedzie trzeba sie pozegnac i przerzucic na wyparzana tetre heh

Bóg daje dzieci i daje na dzieci, mocno w to wierzę. Zawsze wszystko się jakoś układa.
co do fajek,źle zrobiłaś i nie rób tak więcej po prostu. Znajdź inny sposób radzenia sobie ze stresem. ale nie zadręczaj się bo to też szkodzi maluchowi.

Kasiasza tak strasznie mi przykro;(

Zaczarowana, ciesze sie ze u Ciebie wszystko w porzadku naprawde.

A ja dwa ostatni dni z rzedu wieczorami bylam w szpitalu, gdyz dwa razy omdlalam. Lapie mnie zawsze o 21. Na wynikach z krwi wyszlo mi ze mam lekkie przeziebienie, ale to chyba niczemu niestanowi, przynajmniej nie omdleniom. Ginekologicznie nie wiem czy wszystko ok, gdyz przyszla do mnie stara pruchwa pouciskala mii brzuch z calej sily, zajrzala tu i tam. I bez slowa wywiezli mnie na interne, pozniej na chirurgie, gdzie dostalam nospe i kroplowke. O pierwszej zadzonii po meza ze moze po mnie rzyjechac. Koniec koncow nie wiem co mi jes, moze hormony. \w poniedialek wizyta i trzese portkami.pozdrawiam.

PS dziewczyny nie wiecie czy jest tu funkcja sprawdzania bledow, staram sie ale przy dyslekcji jest to trodne, a niechciala bym wyjsc na niedouka;p

Powodem zwolnienia oficjalnie nie jest ciąża..ale zapytam w pon kogoś z inspekcji pracy..choc szczerze nie wyobrażam sobie powrotu do tej pracy... Moim planem było zahaczanie się gdzieś i wspinanie po drabinkach kariery a tu lipa się okazała straszna..trudno...

Miałam właśnie rozmowę o inna prace i zobaczymy... Narazie na miesiąc a potem może przedłuża na kilka miesięcy, chociaż pensja niewiele wyższa niż moje bezrobocie... Heh przynajmniej czas szybciej minie do porodu :))) poza tym zaczelam się mocno zastanawiać nas własnym biznesem i chyba przeróbki ubrań na ciazowe i ich sprzedaż chodzi mi po głowie od jakiegosc czasu, poza tym miałam już jeden projekt który dałam na wstrzymanie, pokaże wam stronke za kilka minut jak dojde do domu...eh... Kiedyś będzie lepiej :)

reklama
Troszke nieśmiało ,ale witam WSZYSTKIE PRZYSZŁE I OBECNE MAMUSIE :-)
Starałam sie naprobic forum ,ale tyle tego ...przeznam sie że od połowy czytałam:)
Super sie czyta wasze opowieści,dolegliwości i to że słyszałyście już SERDUCHO:)
Smutno znow te gorsze scenariusze,ale kilka z nich finalnie skończyło sie bardzo dobrze na szczeście:tak:

JA ZROBIŁAM TEST 29 I 30 grudnia oba Pozytywne :)
2 Stycznia byłam u Gina i potwierdzone ,ale na serduszko mam przyjsc 16 STYCZNIA DOPIERO:) -Wytrzymam!
Na wizycie wyliczył na 5t 1d. czyli niby poczatek ( 6 tyg)

Terminy mam wstepnie 2 pierwszy na 28 sierpień - WIEĆ MOŻE BEDE OSTATNIA:confused:.
Lub 4 Wrzesień o którym nie myśle wole ten wcześniejszy :) hehe:tak:

Dodam jeszcze ,że już jestem mamuśką 4,5letniej Zuzki :)

Pozdrawiam gorąco wszystkie zafasolkowane ciężarówki :)

Ostatnia edycja:
Do góry