kamu
Mamy lipcowe'08
Lekarze tak chętnie się nie decydują na cc, bo to jest jednak operacja, to że nie widać na zewnątrz dużej blizny nie znaczy, że wewnątrz nie ma dużej ingerencji chirurgicznej a taka niestety jest. Czemu niektóre kobiety mają tak poważne zrosty,że o trzecim dziecku to już mogą tylko pomarzyć.
Nie do końca jest również regułą ,że jak już dziecko waży 3500 kg to ciężko się rodzi, ja z mojego otoczenia znam przypadki,że dziewczyny bardzo szczupłe rodziły dzieci ponad 4kg i wszytko szło szybko i gładko, znam również przypadki,że dziecko ok 2500 kg rodziło się strasznie długo i męcząco.
Jednak nie jestem za tym aby kobiety męczyć to maksimum , w takim wypadku chyba lepiej zakończyć cc.
Nie do końca jest również regułą ,że jak już dziecko waży 3500 kg to ciężko się rodzi, ja z mojego otoczenia znam przypadki,że dziewczyny bardzo szczupłe rodziły dzieci ponad 4kg i wszytko szło szybko i gładko, znam również przypadki,że dziecko ok 2500 kg rodziło się strasznie długo i męcząco.
Jednak nie jestem za tym aby kobiety męczyć to maksimum , w takim wypadku chyba lepiej zakończyć cc.

nie wiem co mam ze sobą zrobić.. niby mi się nudzi, a nic z tym nie robie.. Pewnie za niedługo nie będziemy narzekać na nudę