reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
Hej Dziewczęta.
Ostatnio coś dużo myślę o mojej ostatniej wizycie. O tym ze było widać bijące serduszko co mnie oczywiście ogromie cieszy, ale zastanawia mnie dlaczego nie było go słychać ..

Jak było u Was ?

love baby,witam i gratuluję!!Iza varsovie, nie przejmuj się tymi fajkami, raczej nie zaszkodzą dzidzi, a po stresie jaki przechodzisz wnioskuję że już tego nie powtórzysz...:-) Cco do pracy, to faktycznie chyba nie mieli tak do końca cię zwolnić, ale nie wiem jak do tego podchodzą francuskie przepisy... A może to znak że to ten moment żebyś zaczęła ten swój interes, zdolniacho? Myślę że to Ci może wypalić... Bardzo współczuję dziewczynom z mdłościami i rzygankiem...To okropne jak rzuca wami nawet po wodzie...:dry: Cwietka, wierzę że możesz przeczuwać że to chłopaczek, ja też tak miałam w drugiej ciąży, od początku wiedziałam że to będzie On... Teraz tak nie mam, raczej nieśmiało mam nadzieję że to Ona...:-)

maciejka jak ja robilam pierwsze usg 6tc to tez bylo widac a nie slychac :) ale wszystko bylo ok, powiedzial mi tylko lekarz ze to bardzo wczesna ciaza ale serducho juz jest :)

Zaczarowana - dzięki za pocieszenie. Będę spokojniejsza :) dziwię się poprostu bo w poprzedniej ciąży słyszałam serduszko przy każdym usg.

Poza tym jest jeszcze jedna rzecz która mnie dziwi. Otóż gin nie dała mi zdjęcia usg. Może ona nigdy nie daje albo co. Dziwne.. z synkiem miałam wszystkie usg od 6tyg.

IzaVarsovie - w sumie nawet jeszcze przeczucia niemam :sorry2: troszke wewnetrznie chciałabym ujżec na USG siusiaka :).
Jeśli będzie ziarenko kawy też będe szczęśliwa:)

Co do Twojej straty pracy ,to ja równiez jestem w dziwnej sytuacji bo tydz temu dowiedziałam sie że szef zmienił wszystkim umowe na 1/4 etatu gdzie pracuje etat. bez zapytania sie o zgode ;/ We wtorek ide z nim na rozmowe:) Dam mu popalic:angry:

W niektórych miejscach nie wydają zdjęć, np w szpitalach, jak wczoraj byłam to lekarz dał ale w opisie napisał że wydał 3 zdjęcia, nie wiem czemu tak jest....

reklama
Do góry