reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Taka j- no to trochę macie tego kredytu, ale z 2 strony jakbyscie mieli zbierac i mieszkać w kawalerce z 2 ka dzieci też nigdy by się nie uzbierało ;),

Madziasek- no co ty! Nie znam wagi nic, jeszcze sam doktor sie mnie pytał czy wiem jak jest dziecko ułożone :D, tylko dopplerem słuchaliśmy serca, i mierzył centymetrem brzuch (wow)

Basia- a juz zrobiłaś pokój malemu całkiem?? Pokazywalas na "pokoikowym" ?? Bo chętnie bym obejrzała ;)) ten baldachim i dekor ;)

Ja mmoże w.weekend coś pokaże jak złożę wszystko "do kupy" :))

reklama
Doriq, powodzenia na USG !:-) ale mi ochoty na sernik narobiłaś !!:-D

Miciurka, zaraz wrzucę kilka fotek pokoju ;-)

A ja zabrałam się ostro do roboty !
Seks zaliczony, spacer też, a teraz wcinam ananasa ! a co sobie będę żałować !:-D:-D:-D

Ja oficjalnie od 01.08 się biorę za męża i pomoc w wywolaniu ;))

Basia- oo super ja kupiłam małemu do pokoiku pier*dolki zaraz też tam wkleje ;), a widze ze produktywny dzień mialas :D

Miciurka toz to szok! Dobrze ze centymetr maja haha

ojjj ja tez nie wrzucalam fotki kacika Babelka :-D
Ale spoko nadrobie :rofl2:

Basia wow! Ostro sie zabralas i chlopu odpoczac po pracy nie dalas...
To jutro ja zaczynam a pojutrze Miciurka, zobaczymy ktora pierwsza do szpitala pojedzie haha

Ostatnia edycja:
Normalnie to ja jestem jakiś leń albo co, u mnie pobojowisko a nie pokój dziecka masakra!! Właśnie sobie uswiadomilam ze nie jestem przygotowana!! Musze pojechać do ikei po szafę dla małego, i sama sie zastanawiam jaka brać (musi być pojedyncza-1 drzwi tylko taka "wiezyczka" zeby dostawic do wneki) i mam dwa pomysly albo czarna z białymi drzwiami pasujaca do szafy mojej obok o taka : http://m.ikea.com/ie/en/catalog/products/spr/59005289/, albo bez jakas podobna bez drzwiczek a np na każdej półce jakiś ozdobny koszyk tylko ze ja chce.to na ciuszki dla małego i te "koszyki" trochę nie pasuja mi do tego, a chciałam tak zrobić żeby oszczędzić miejsce i wstawić cos we wneke(57x57 cm) a nie kupować komody bo juz calkiem pokój zagrace, wrr juz sama nie wiem.., w pokoju malego mam normalne podwojne łóżko i wbudowana szafe i nie mam pola do popisu zbytnio :/

Madziasek, stawiam, że Ty ! :-) a jak nie to trafimy razem do szpitala bo ja też 5ego mam się stawić to położna mnie zbada i sprawdzi czy jest jakiś postęp, jak będzie to może mnie zostawią :) a jak nie to dopiero 12stego mam się pojawić w termin z OM..

Miciurka, tak jak pisałam w wątku o pokoikach.. jak masz czas i siły to działaj ;D bo fajnie jest samej przygotować pokoik :) mnie to sprawiło dużą frajdę ! a czasu Ci dużo nie zostało :tak:;-)

Basiu to moze sie uda ze obie 5 sierpnia urodzimy :rofl2:

Miciurka na ubranka komodka by sie przydala, zamykana ;-)
i ta bialo czarna byla by fajna, ale sama musisz pokombinowac, by pasowalo i wszystko co chcesz zmiescilo :tak:

Doriq daj znać jak na usg potem, ale późno masz tą wizytę! A co do męża, to on mi nie ma co przelewać bo wszystko mu schodzi na te kredyty i prowadzenie działalności :baffled: Ja bym musiała jakiś zeszyt sobie założyć i wszystko spisywać ale to musiałabym super na bieżąco, wręcz codziennie to kontrolować i poświęcać temu czas.

Basia będziesz miała jak dać znać jeśliby Cię już zostawili? Kurcze fajnie jakbyśmy się tam spotkały bo ja mam jechać 7 sierpnia jakby był dalej pośladkowo :)

Dziewczyny tak sobie szłam i nagle dostałam takiego kłującego bólu w prawej pachwinie, że się zwinęłam, też tak miałyście prawda? Po paru sekundach przeszło.

Nie no basia, madziasek- wy macie termin wczesniej niż ja to musicie pierwsze iść "do odstrzalu" ;), co ja się bede w kolejke wpychac :D

Wiem ze dużo frajdy urządzanie itd ale chyba w wynajmowanym mieszkaniu aż tak nie, aniżeli na "swoim" no i jakoś sił brak, muszę się zebrać bo aż wstyd ze taka nieprzygotowana jestem!!Mam komode upatrzona też w ikei tylko pewna nie jestem gdzie postawić,żeby nie zagracic pokoju, muszę pomyśleć :), z centymetrem pobiegac ;)

reklama
Do góry