Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i wg niej miałam szybciej przyjechać..zmieniła zdanie jak zobaczyła w karcie ciąży, że moja ginekolog ma właśnie dyżur. Na zapisie wyszły skurcze mniejsze i większe ale bardzo nieregularne, a więc to były tylko te przepowiadające. Tętno maluszka w porządku. Moja gin mnie zbadała no i niestety zero rozwarcia
Mam przyjechać 2 i 7.08 jeszcze raz na zapis ktg. Na oko położnej i mojej gin dziecko waży więcej niż Kamil jak się urodził, czyli więcej niż 3200.. Zaczynam się bać..

Ja śpiochów w tych rozmiarach mam mało.. bo nic nie dostaje, wszystko sama kupuje także chyba z 5par.. może jak się zaczną odwiedziny to coś dostanę
bodziaków też na razie mam 5 par.. wszystkiego po trochę 
w nocy może z 3 razy brzuch stwardnieje na kilka sekund i to tyle.. aa no i te bóle cipkowe czasem się pojawią.. ciężko to widzę.. a już mamy sierpień jakby nie było !!
. Załatwiłam D kumpla do płynięcia. Oni mieli od początku płynąć razem, ale żona kumpla jest w ciąży (30 tc) i go nie puściła na 3 dni. No cóż... I tak wczoraj wymyśliłam, że może na 3 dni to nie jak to takie straszne, ale w piątek może płynąć, a ja i tak będę wracać do Stargardu wieczorem po ognisku, więc go zabiorę do domu. Jak się chłopina ucieszył z mojego pomysłu
no i żona go puściła NA TO JEDNO popołudnie (zwłaszcza, że jej mama przyjechała do niej na weekend.... ja nie rozumiem...). W każdym razie popłyną we dwóch tego pierwszego dnia, to już się nie martwię
. I humor mi się poprawił.