Haha wlasnie mi telefon wpadł do zupy.i zyje. Mniej wiecej
Ja juz po ikei, przytargalam komode, stolik, jakies naklejki,pocztowki i kilka zestawów ozdobnych pudelek pod łóżko i na komode, plus jakieś *******y do kuchni typu.talerze itd. Bylam z koleżanka i wpakowalysmy się nieźle bo ta komoda okazalo się ze wazy prawie 45 kg ja w ciąży ona malutka haha, dzieki bogu sasiad wynosił śmieci i nam pomógł hahaha, masakra!
Sisha- super ze synek juz grzeczniutki bardziej i jest ci łatwiej!
Ewelinka- ja się smaruje.oliwka.babydream od 1 m-ca.ciazy, bio oil i jeszcze palmers kupiłam sobie na rozstepy ale to jest balsam- oliwka raczej.skuteczniejsza, smaruj kilka razy.dziennie
Kamu- no ja też tego.nie rozumiem z tym imieniem...
My- super.ze wszystko ok z dzidzia
Maciejkaa- kurcze no to faktycznie "trochę" to się przeciaga u Ciebie!
Madziasek- kciukasy.za wizyte!
Ktoś jeszcze pisał o ruchach, chyba to.zależy od charakteru hehe, bo mój to teraz się wierci ciągle prawie, większość dnia doslownie,ale czasem ma chwilę.ciszy a jak tylko pomyśle.co tak cicho.to zaraz wystawi mi dupke lub noge hehe
Wybaczcie ale juz nie pamietam co komu odpisać bo z na wpół żywego telefonu pisze, i muszę z pamieci a skleroza ostra, z tym gbs to mnie właśnie wkurzaja i tym się martwie niestety :/ bo wiem ze powinni to zbadać teraz a nie x czasu temu..