reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

reklama
Dokładnie, wg suwaczków jesteś w 7 tyg. 1 dniu czyli rozpoczęłaś 8 tydzień. Dzidzia raczej jeszcze centymetra nie ma, ... ale też już z niej olbrzym ok. 6 mm. / wg suwaczków/.:-)

zaczarowana tak maz wojskowy:-)
ja poprzednia ciaze chodzilam prywatnie bralam zastrzyki na owulacj..w sumie dzieki niej zaszlam a teraz chyba mnie stac nie bedzie na wizyty do niej..chyba ze na 3d pojde tylko..
mialam zaczac chodzic do niej jak by teraz nie wyszlo ale ze wyszlo to super..w sumie swoja droga bylam u niej w listopadzie na kontroli i wziela odemnie 230zl:szok:gdzie za to samo 3 lata temu brala mi 150:wściekła/y:wiec juz niechce myslec ile wezmie za 3d:sorry2:ale pojde chyba bo mam wade ucha i wolalabym wiedziec wszystko:dry:

Zaczarowana tośmy sobie pogawędkę urządziły :D dziękuję Ci bardzo za rozjaśnienie sprawy :) Pani doktorka powiedziała, ze maleństwo ma 1cm, ale na te wielkości trochę patrzę przez palce ;) Czy na moim usg było widać już zarodek? Pani nic nie mówiła, że jest czy nie ma :/

Moja ciąza wg usg była o tydzień młodsza. Trochę się tym martwię, ale poczytałam i wiem, że tak się zdarza, że to nie musi być nic złego. Nie wiem tylko jak ustawić suwaczki by pokazywały realny czas ciąży i CZY w ogóle je zmieniać bo z czasem te tygodnie mogą się wyrównać.

Domagi - a może lakrz nic nie wspominał, bo sam Ci takie badanie zrobi? ja się nigdzie nie musiałam zapisywać w pierwszej ciąży, bo przyszłam na normalną wizytę i lekarz mnie przeUSGiował dokładnie.

Jezusku! Jak się opiłam soku z kiszonych ogórków. Chyba mi teraz brzuch rozerwie :baffled: No i cała noc sikania przede mną.

reklama
Mnie też się zachciało :-D i tak sobie myślę, że może wypiję, bo mam nawet własnej roboty, ale jak uświadomiłam sobie smak to jednak dla mnie jeszcze za słone..

Do góry