reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

cwietko to gdzie dziecię sprzedałas??:-D:-D:-D
My jeszcze w piżamkach ,ale trzeba się ruszyć jakiś obiadek nastawić i spacer zaliczyć
Panno.migotko ja też się z odrościkami wstrzymuję ..........ciekawe ile wytrzymam ale mam jeszcze spoko a włosy chcę tros=chę zapuścić bo mi się bob znudził :tak:

reklama
O rany dziewczyny tragedia lol tzn moja wizyta to była tragedia...nic nie wiem, nic mi nie zrobili, dalej nie mam lekarza i nie będę miała narazie o_O spotkania są z poloznymi, i nawet nie wiem która będzie odbierać mój poród!!! Bo to zależy od ekipy która będzie miała dyżur :/ usg 1trymestru dopiero 29.01..ale udało mi się załatwić wizytę u lekarza 17.01 i zwykle usg 18.01, ale kurcze o wszystko trzeba się prosić, niemalże wyklucac :/ tragedia, zszarpane nerwy tylko dlatego ze znasz swoje prawa i się ich domagasz :/

Agniś - Córencja do żłobka chodzi. To jest dla nas i dla niej zbawienie, bo nie wyobrażam sobie takiego szaluna w domu z pracującyi starymi przez cały dzień :-D Jak bywa chora, to mamy w domu Masakrę połączoną z Armagedonem :-D

cwietka - hmmm spacery albo w wózku, a jak było ciepło to na rowerku. jak go wysadzam z wózka/rowerka to potrafi i 30 min. stać prawie w miejscu i bawić się kamykami, patykami, listkami itp. :-) ogólnie to chodzi bez problemu, ale raczej tam gdzie on chce, a niekoniecznie tam gdzie ja :) w końcu to zodiakalny lew :-D
a siostra w sąsiednim bloku to na pewno lepsze rozwiązanie niż teściowa ;-)

Iza - no to faktycznie niezbyt fajnie masz z tym lekarzem ;/

Ktr, to tylko sie trzeba cieszyć, ze mdlości minęły... ja teraz w ogóle ich nie mam...Co do wózków to ja się zastanawiam nad przystawka do wózka.... ale czy to sie opłaca??Iza, współczuję takiej służby zdrowia... a swoja drogą ja puki do szpitala nie pojadę to tez nie wiem kto bedzie odbieral poród...Ja wloski juz farbowalam, ale szamponem koloryzujacym...

witam!!

Wpadam tylko na chwilkę, Kamil skończy jeść i idziemy na dwór. Potem na zakupy do Biedronki i do mojej mamy. Kamila zostawiam u niej na drzemkę i jadę na 14.00 do ginka :-D zabrałam sobie krzyżówki, bo wiem, że się tam nasiedzę, no ale trudno - przynajmniej za wizyty nie muszę płacić, bo państwowo chodzę:tak:

Już ostatnio pytała się mnie o L4, jeszcze nie chciałam, ale od dziś wezmę. U nas w pracy - rossmann - wyganiają kobiety w ciąży na L4, bo tak na prawdę to dużo zrobić nie mogę, bo u nas to typowo fizyczna praca - najgorsze są dostawy towaru - no i dla wszystkich będzie lepiej jak już w domu będę siedzieć. Najbardziej skorzysta Kamil :-D

Więc dziś jak wszystko dobrze pójdzie, to oddaję klucz w pracy i będę teraz mamą całoetetową!!!

Jak wrócę w końcu do domu to napiszę jak po wizycie!!

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
witajcie:-)
przyjmiecie mnie z powrotem? nie odzywałam się ostatnio bo różnie się u mnie działo i nie mogłam na niczym skupić myśli więc nawet nie czytałam... wybaczcie nie nadrobię za to postaram się być na bieżąco:tak:

wczoraj byłam na wizycie- słyszałam serduszko:-), dzidzik ma 1,6 cm i wszystko z nim w porządku także jestem dobrej myśli i mam nadzieję teraz będzie już z górki:-D

modlicha- && za wizytę :-D

ktr ja mam 7t 2d i też mi mdłości mijają,też sobie myślę, że to może coś nie tak, jednak coś tam rano odczuwam.
Z drugiej strony zaczęłam mieć zgagę po wszystkim co zjem :/ może nie jakąś silną, ale jest. Poza tym spałam jak zabita 11h i wstałam siłą tylko dlatego aby wziąć duphaston i kwas foliowy. Więc jakieś tam objawy mi dokuczają ;)
Dziewczyny, czy Wy też macie takie odczucie, że Wam piersi urosły? Mnie się wydaje jakby mi się ze 3 rozm powiększyły :D Wiem, ze to niemożliwe. Optycznie może nie ma 3 rozm,ale pod względem ciężkości..hohoho ;)
IzaV gdy przeczytałam to co napisałaś to włączyło mi się takie prawdziwe wewnętrzne współczucie dla Twojej sytuacji. Trochę nie mieści mi się to w głowie a trochę myśle sobie, że zawsze lepsza Francja niż Chiny :D choć to nie zmienia faktu, że trzymam kciuki żebyś jak lew dzielnie walczyła i otrzymała taką opiekę jaka Ci się należy!

Z malowaniem włosów ja się też jeszcze wstrzymam, bo jest ok, ale nie zamierzam się w ciąży na pewno zapuścić. Zamierzam być ładną, zadbaną mamuśką w ładnych włosach i umalowanych paznokciach :)

reklama
Do góry