reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Margo25-dziękuje i witam równiesz.
Ja na samym poczatku mialam problem z mięskim smażonym , choc bardzo mnie to dziwiło bo od zawsze byłam miesorzernym potworkiem , a tu taki cios. Ale teraz juz wszytsko minęło i jem do woli tylko musze jesc malymi porcjami bo po duzych poracja nie za dobrze sie czuje...
Jedyne co bym chcaiła zeby sie zakonczylo to czeste korzystanie z wc - czyli mam tak zwany czesto mocz...

reklama
Ewirut bardzo się cieszę, że się w końcu udalo i życzę, aby ciąża przebiegała bezproblemowo ;)

ktr baaaaardzo mocno trzymam kciuki!! wiem jaki jest stres przed każdą wizytą. mnie od kilku dni boli brzuch, wizytę mam za tydzień i też już panikuję czy serducho będzie biło. tak nam już niestety zostanie..

Margo wydaje mi się, że jak najbardziej możesz przesypiać mdłości, teżtak miałam. ok 7 jak się budzilam to mnie strasznie ssało/mdliło.. ale jak zasnęłam i się obudziłam później już było ok

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi! :-)
Chyba zamówię dziś pizze. A co! Już po 15! Narobiłyście mi smaka jak pisałyście wcześniej o Macu i jakimś tam fast food'zie. Ale to będzie pizza z wybranymi składnikami :-D na pewno ser i ananasy ;)

Ewirut co do sikania to ja teraz nie mam tych dolegliwości, ale zanim się dowiedziałam, ze jestem w ciąży to byłam przekonana, że mam zapalenie pęcherza, bo latałam do łazienki niewyobrażalnie często :-D nawet opchałam się ziołowymi lekami na zapalenie ;) a się okazało, że to ciąża :-D

Heh, Margo, właśnie zamawiam na obiad obrzydliwie kaloryczną, ociekającą serem, niezdrową pizzę :-D Będzie pyyyyyyyyyyycha!

Ja na moczopęd zażywam urosept, ale i tak latam jak z piórem do kibelka;)

Ewirut, u mnie marnie. Ogólnie przy naszej częstotliwości to naprawdę cud, że zaszliśmy w ciążę (nie próbowaliśmy, samo się przytrafiło). Ja bym chciała, ale mąż niechętny coś:baffled: I to nie od wczoraj, nie od dziś:baffled:

Ewirut sex? a co to w ogóle jest? :-p

u nas niestety od ujrzenia II kreseczek nic nie było :( jesteśmy po jednej stracie, więc lekarz mówil, żeby narazie się wstrzymać, a poza tym jakoś oboje się boimy narazie, przynajmniej ja, a wydaje mi się, że mąż też, choć nawet o tym nie rozmawiamy..

U nas tez czestotliwosc spadla... ale ja juz dluzej chyba nie dam rady:-p lekarz mi powiedzial w pon ze delikatnie mozna, a nawet trzeba tylko zeby nie przesadzac;p

Izka87.
Gdzies uciekł ten poded i podniecenie chęć dozan i wogóle teraz to dla mnie mogłoby nie isteniec. Nie wiem czy to , aby naturalne, ale z tego co czytałam to pisza , że to zmienia sie w czwartym miesiącu nie wiem zobaczymy. Od lekarza nie dosatalam żadnych przeciwskazan co do współżycia. Sama sie troszke obawiam po ostatim bo pojawiły sie plamki krwi po wspołzyciu:( czy to cos zlego?

Ewirut ginkiem nie jestem, więc z tą krwią nie pomogę niestety.. zapytaj na następnej wizycie najlepiej :)
wszystko kwestia hormonów, jedne mają chcice non stop inne kobiety tego w ogole nie potrzebują. ja na początku byłam tak podniecona ciążą i pełna obaw, że tez nie myślałam o współżyciu.. ale ostatnio miałam ogroooomną chcice, no ale coż z tego :-p

zresztą na jednym w,ątku, gdzie są dziewczyny po stratach każda narzeka na brak współżycia :) a Tobie się to jeszcze odmieni, zobaczysz.

reklama
ewirut - u nas też tak jak u Izki, nic z tego od 2 kreseczek :( jestem na duphastonie, mam krwiaka i do końca I trymestru musimy dać sobie spokój. Chyba że jutro będa lepsze wieści od lekarza ... oby!

Do góry