reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
Witaj marzycielko 81, gratuluję i cieszę się że nas tu co chwilę więcej. Dziewczyny może stworzymy sobie taki kalendarz ciąż i porodów? Wszystkie zainteresowane niech przesyłają mi na priv nick, termin porodu, postaram się posegregować i zrobić nam takąlistę jak widziałam na wcześniejszych forach:-) / jeszcze ostatnia miesiączka kiedy była/

Madziorrek- my dzisiaj kupiliśmy 20 jajek w razie zachcianki znów hehe :)
marzycielko- witamy, witamy:)
a co do pomysłu zaczarowanej to super mi się podoba!

zaczarowana jest taki temat: lista sierpniowych mam - BEZ KOMENTARZA. staram się tam wszystkie nas uzupełniać. tylko ja to za kazdym razem (jak komus cos dopisuję) to tylko edytuje i nie widać ze cos sie tam zmienia :)
Własnie musze dopisać Marzycielkę - gratulacje!

Agnis - gratulacje i ciesze się z pozytywnych wieści z wizyty :)

Ostatnia edycja:
ok, myślałam że w tamtym chodzi o coś innego, typu, przedstawiam się, tym bardziej że tam nie podawałyśmy terminów porodów....:-) Czyli nia aktualne dziewczyny ,sorry.

Właśnie tam zaglądałam i zupełnie nie o to mi chodziło, to jest typowy wątek "witam się"...ale to w sumie ok że ktoś się już tym zajął.

Ostatnia edycja:
alez nie ma problemu ;-)jak masz inny pomysł to proszę bardzo. Zaczęła to tworzyć mamilonka (która poki co sie nie odzywa) więc stwierdzilam, że moge do jej powrotu to kontynuować :-) wpisałam tam TP z tego co podawałyście w tzw. "międzyczasie"

reklama
ktr, nie gniewaj się, jeżeli już to prowadzisz to ciągnij, dalej:-), ja tam nie widziałam żadnej listy dlatego wydawało mi się że stworzymy sobie coś na wzór styczniówek, a dziewczyny co chwilę mają nowe terminy porodów... Nie mam zamiaru cię wygryzać:-):-) Może póki co masz też więcej czasu ... a dobrze żeby pilnował tego ktoś dyspozycyjny...:-)

Znalazłam tą listę / bez komentarza/; ktr widziałam tam twoją tabelkę tylko wiesz co? chyba nie wiele z nas wie o jej istnieniu, ja nigdy nie trafiłam na ten wątek.... i szczerze nie wiedziałam że coś takiego jest, bo nigdzie nie czytałam o tym , inne dziewczyny chyba też, bo tam pełno pustych okienek...:-)

Ostatnia edycja:
Do góry