*Venicee*
Fanka BB :)
witam
juz z domciu....strasznie mi się wracać nie chciało...w sumie zostac mogłam..ale ja twierdze co za dużo to niezdrowo... fajnie było 
babcia już wydzwania za Mikim
jazda nawet ok...znowu 1 histeria była...ale wystarczy stanąć wyciągnąć go z fotelika ...dac chwile odsapnąć i jest ok... wiec juz widze ile postojów bedzie w drodze na wakacje 
My współczuje depresji.,....fajnie ze wracasz do normy.... ja tez powinnam iść .... trauma mnie przygniata... nadal zazdroszcze ciąży innym kobietom....i jak słysze o tematach ciążowych w tv to wyc mi sie chce...
Grinula fajnego pobytu zyczę ! ...zazdroszczę cicho morza Polskiego
TakaJ spokojnie z żłobkiem ...nie rozumiem tego osądzania...każdy ma inna sytuację życiową i czasem jest to jedyne wyjście ! spokojnie bedzie dobrze ! musisz małemu dać trochę czasu na adaptację ...to napewno ! zycze żeby ładnie w grupę "wszedł"
Madziasek z Mikiego żarłok widzę
fajnie
Aga jak tam syńcio ok już? zdrowia!!!!
Basia u nas też jajca z zasypianiem...kurde Miki nie chce zebym ja go usypiała tylko tata....ale od jutra wraca do pracy i???bede tylko ja....
tak wogóle mniej i gorzej sypia.... ehhh ..choć mam to gdzieś ważne żeby zdrowy był!
babcia już wydzwania za Mikim

My współczuje depresji.,....fajnie ze wracasz do normy.... ja tez powinnam iść .... trauma mnie przygniata... nadal zazdroszcze ciąży innym kobietom....i jak słysze o tematach ciążowych w tv to wyc mi sie chce...
Grinula fajnego pobytu zyczę ! ...zazdroszczę cicho morza Polskiego
TakaJ spokojnie z żłobkiem ...nie rozumiem tego osądzania...każdy ma inna sytuację życiową i czasem jest to jedyne wyjście ! spokojnie bedzie dobrze ! musisz małemu dać trochę czasu na adaptację ...to napewno ! zycze żeby ładnie w grupę "wszedł"
Madziasek z Mikiego żarłok widzę
Aga jak tam syńcio ok już? zdrowia!!!!
Basia u nas też jajca z zasypianiem...kurde Miki nie chce zebym ja go usypiała tylko tata....ale od jutra wraca do pracy i???bede tylko ja....
tak wogóle mniej i gorzej sypia.... ehhh ..choć mam to gdzieś ważne żeby zdrowy był!
. Masakra! Lekarka powiedział mi jescze ze jakby nam się trafił drugi dzidziuś to od razu przyjść do niej bez rejestrowania się dodatkowego. Wiec tyle dobrze