reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Hej laski :-) Nas zasypalo śniegiem więc wybyłam z synkiem na sanki i tak się męczyłam tym ciągnieciem ze szok. Aż mnie brzuch rozbolał ..
Samopoczucie OK mdłości nie mam całą ciążę i super. Spać mi się wciąż chce a tego niestety jak na lekarstwo :-(

reklama
Hello Dziewczęta!
Wypadłam z wątku mimo że zaglądałam tu rano ;) Męczą mnie znów bóle brzucha tyle, że tym razem już zaczynam się niepokoić, bo to trwa i trwa. Z drugiej strony trochę dziś wstałam i pokręciłam się po domu więc chyba sama jestem sobie winna. Właśnie wcięłam 3 czekoladki Merci :)

dziewczyny , byłam wczoraj na wizycie dziecko ma 3,3 cm a lekarz zmierzył przezierność i nieźle mnie wystraszył bo wynosi ona 1,4 -ja wiem ,że to norma, ale przezierność rośnie wraz z dzieckiem, za 2 tyg mam usg genetyczne i już się boje ile będzie ta przezierność wynosić. Znowu dzisiaj na intrenecie czytałam ,że jest dużo przypadków gdzie przezierność w 10 tyg była wysoka a później w odpowiednim terminie się zmniejszyła. Co myślicie? spać nie mogę, jesc nie mogę z tego stresu
smutas.gif

kiciabp
no to mamy praktycznie ten sam termin bo ja mam 23/24 :p

aleksandral
umowa się przedłuża do dnia porodu, a macierzyński już nie przysługuje? bo wychowawczy to na pewno nie ale macierzyński to już sama nie wiem.

reklama
Madzik spokojnie. Nie martw się na zapas. Poniżej 3mm jest w normie. Nawet 3-3,5 mm jest jeszcze ok. To rośnie z dzieckiem ale bardzo powoli o wiele wolniej niż dziecko. Także nie panikuj. Za 2 tyg napewno wzrośnie nieznacznie tylko i będzie dobrze :-)
Swoją drogą, Twój gin niepotrzebnie robił Ci tak wcześnie to badanie skoro normę sprawdza się w 12tyg i aby niepotrzebne Cie zaniepokoił ..

Margo ależ proszę. Od tego tu jesteśmy by sobie pomagać :-)

Ostatnia edycja:
Do góry