Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie ponownie,
U nas swieta byly z grypa zoladkowa,najpierw ja dostalam pozniej maz i na samym koncu Tymcio naszczescie szybko mu minelo, ja najdluzej sie meczylam, z tego wszystkiego nie objadlam sie na swieta
kurcze pisałam z tel i mi ucina wiadomości dziadostwo,
taka j dokładnie nie objadłam się w te święta :-) moje postanowienie to dalej się odchodzić wrócić do diety, jeszcze chce parę kg i bedzie super
Ewelinka jak się czujesz? już wiecie co będziecie mieć ? nas wszyscy teraz się pytali kiedy drugie, wcześniej byłam bardziej chętna na drugą ciąże a teraz jakoś hmmm jak wróciłam do pracy to mi się odechciało szybko zachodzić, ale trzeba będzie coś pomyśleć :-)
Madziasek a jak u Was na kiedy termin?
Nam zostało ostatnie szczepienie 5 w 1 w styczniu i chce go zaszczepić na meningokoki.
Grinula też przechodziliśmy bostońska, mąż to przyniósł do domu, paskudztwo, mąż był strasznie obsypany a my malutko całe szczęście
Aga u nas ok. Mały broi i marudzi. Śpi raz dziennie, przesypia całe noce ale ostatniobwstaje o 6 stej. W Święta i nowy rok spał nawet do 7.30. Usypia w 5 minut przykladajac głowę do poduszki i do 20 juz śpi.
Mała rośnie, pewnie teraz już 3 kg waży. Termin na 31 stycznia ale chciałabym wcześniej się rozpakować. Jakoś inaczej jest i ciężej, moze dlatego ze mało odpoczywam z uwagi na Mikiego bo mimo że śpi to zawsze coś znajdę do roboty ehhhhh
A robie to w tempie żółwia haha