Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, Dzisiaj nie usiedziałam w pracy i zwolniłam się do domu, bo wszystkie zapachy prowokowały mnie do spotkań z bratem wucetem. Najgorzej było w tramwaju, wśród porannie zlanych pseudo perfumami pań... Nawet pani sprzątaczka z PRONTO, doprowadziła mnie do ...łazienki... Jutro chyba zostanę w domu, a w środę idę do ginki, to poproszę o zwolnienie. I muszą mi mierzyć ciśnienie przed ważeniem, bo po mam wyniki jak zawałowiec, tak mnie przeraża przyrost wagi...
Takie skrzywienie, dziewczyny po diecie....:-)IZKA taki juz los Aniolkowych Mam...zwlaszcza jak przychodzi termin ciazy ktora sie stracilo...ja bede sie trzesc az do polowkowego...
ale trzeba myslec pozytywnie
kciukam za srode![]()

jak najbardziej serio. Nie mam pojęcia czy mają takie prawo, ale tlyko raz trafiłam do lekarza ktory zgodził sie na obecnośc małża przy dopochwowym, wiec mnie tym bardziej dziwi, że u was pozwalająNABAWE ty tak serio?! Jak to mozliwe ze lekarz nie wyraza zgody?! To legalne? Lezy w jego kompetencjach?!
w glowie mi sie nie miesci....
u nas zakrywaja mnie recznikiem, tak ze nic nie widac i heja![]()
chyba jeszcze długa groga przed nami, ale nic damy radę!!
Potem jak poczułam się lepiej to lekarz kazał mi leżeć....Ale pod koniec mnie naszło i mimo wszystko stwierdziłam, że ten stan jest na swój sposób cudowny, bo to niesamowite uczucie nosić malucha pod sercem