marzycielka81
Fanka BB :)
Izka87 :-):-):-) super gratulacje, nie ma co się dziwić mężowi, że wniebowzięty.
Mój mi dzisiaj zrobił placki ziemniaczane, pycha
Mój mi dzisiaj zrobił placki ziemniaczane, pycha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moim zdaniem nie powinnaś się martwić rozbieżnością, bo jednak wiek wg usg nie jest 100% nieraz wystarczą mm aby odczuć różnicę kilku dni. Jak później będzie już duża dzidzia i będzie mierzona wg średnicy główki, brzuszka i kości udowej to pewnie na każdym pomiarze wyjdzie inny wiek ciąży- bynajmniej ja tak miałamHej :-) Właśnie wróciłam z wizyty. Dzidziol jest i ma 2 cm :-) Słyszałam serducho. Martwi mnie tylko, że ciąża wg usg ma ok 8t3d. Pierwsze usg 31.12, gdzie nie było widać zarodka, pokazywało 6t5d i to się zgadzało z moimi wyliczeniami. Więc teraz powinien być 9t5d... Sama nie wiem. Lekarz mówi, że to możliwe i że wszystko prawidłowo się rozwija. Następna wizyta za miesiąc.
mgd super, że mniej więcej wiecie, jaka płeć!!! w 12 tyg fajnie widać wyrostek płciowy, w zależności od kąta nachylenia można podejrzewać, czy chłopiec czy dziewczynka
I
marzycielka
ale czad! ja marzę że kiedyś mąż mi zrobi obiad... chociaż mamy ostatnio ciche dni i obiecał mi że jutro po powrocie do domu na zgode przygotuje romantyczną kolację... ale ja sie nie nakręcam- liczą sie czyny a nie tlyko słowa i tutaj szacun dla Twojego ślubnego!!