Izka87
Fanka BB :)
ja też już na nogach.. czytam tak ostatnio i czytaaam, ale pisać mi się nie chce
u mnie też sprzątanie w "czarnej dupie"
jakoś nie mam sił na nic, wczoraj prawie cały dzień przeleżałam..
planowaną wizytę mam dopiero 18 lutego, ale zapisałam się na poniedziałek, żeby zobaczyć serduszko, bo mnie naszły jakieś czarne myśli.. chodzę i brzuch sprawdzam i mam wrażenie, że nic a nic nie rośnie ehhhh
jakoś nie mam sił na nic, wczoraj prawie cały dzień przeleżałam.. planowaną wizytę mam dopiero 18 lutego, ale zapisałam się na poniedziałek, żeby zobaczyć serduszko, bo mnie naszły jakieś czarne myśli.. chodzę i brzuch sprawdzam i mam wrażenie, że nic a nic nie rośnie ehhhh
Ja już nie mam siły sama do siebie,wczoraj na wieczór tak się nażarłam że nie mogłam spać bo tak mnie żołądek bolał a teraz na śniadanie 3 kromy chałki z dżemem + kakao,muszę znaleźć sobie zajęcie bo jak nie mam co robić to jem.U mnie też brak chęci na jakiekolwiek porządki ale dziś muszę posprzątać bo dom nie przypomina domu...Wiecie co ja mam wrażenie że to przez tą pogodę jakby już wiosna była chociaż jakieś przebłyski to myślę że miałabym więcej energii a teraz jestem flakiem ehh...To ponarzekałam

ale na szczęście w piątek mam wizytę więc mam nadzieję, że doktorka temu zaradzi. ktr jestem z Tobą!