zaczarowana79
3*mama :-)
All me śliczna, dorodna dzidzia. A co byś chciała chłopca czy dziewuszkę? Ja już sobie kilka drobiazgów dla maluszka kupiłam w ramach osłody oczekiwania:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam plany wyprawy do biblioteki, ale póki zima, to mi się nie chce z domu ruszać bez konieczności w stylu wyprawa po prowiant ;-) A i tak z czytaniem mam problem, bo mało co daje radę przełknąć. Skrzywiły mnie studia i teraz na klasykę patrzeć nie mogę, bo mi się od razu odruch robienia notatek z treści robi, a jakieś takie popularne czytadła mnie denerwują - błędów i nieścisłości w nich wyszukuję i się kończy czytanie z reguły na 10stronie 

Zaczarowana, Toska :-)
A ja dziś mam fazę na porządki, mam za sobą już parę szaf uprzątniętych. Mąż pojechał ustalać z dziadkiem szczegóły remontu, więc trzymajcie mocno kciuki, żeby poszło po naszej myśli.
Ja mam teraz okres na czytanie więc będę poszukiwać biblioteki, a i wybrałam szkołę rodzenia :-) i zaczynam już poszukiwać imion dla malucha zaczęłam od męskich bo marzy nam się synek.

Ja już nadrobiłam wszelkie seriale/filmy/książki, chętnie bym coś poczytała, więc może coś polecicie?
to :-)
Dziewczyny ale mnie korci aby coś kupić dla Malueństwa ...już nie mogę się doczekać :-)
W piątek byłam na usg genetycznym :-)
Maluszek zdrowy....ma 67 mm i w piątek zaczął się 13 tydz po usg.
Usg miałam robione przez brzuch...pani dokor nie zdradziła najwiekszej niespodzianki ;-)
Ja jestem w trakcie ( na ostatniej częście) trylogii - Jeździec Miedziany. 2 cz tatiana i Aleksander i 3 cz. Ogród letni - POLECAM.![]()

ale oczywiście jeszcze chryja wyszla
Bezpośredniego przełożonego mam w innym mieście, a nadrzędnego nad nim mam u siebie...no i jedne z pracowników pochwalił się temu kierownikowi na miejscu co jest o mojej ciąży
jak ja nie cierpie jak ludzie się wpierniczają w nie swoje sparwy... no i tym samy bylam zmuszona zadzwonić do bezpośredniego przełożonego i powiedzieć co jest grane (a bardzo nie lubie takich wiadomości przekazywać przez telefon, a tym bardziej, że teraz on jest na urlopie
) Nie chciałam, żeby i ten sie dowiedział przez przypadek od kogoś "przychylnego"
Ludzie to są posrani...niech pilnują swoich interesów.... ja nie wiem skąd ten koleś wie, ale g. mnie to obchodzi bo nie powinien tak chlapac ozorem na lewo i prawo
uch! ale się wkurzyłam!!!