reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2013

Iza? dieta w ciąży? ale taka cukrzycowa czy coś innego Ci zaleciła? Cieszę się że przylatujesz:-) Fajnie będzie się spotkać w realu:tak: Ja wybrałam x-landera move, mi akurat ten model super podpasował. Widziałam też ten model na trzech kołach, całkiem sympatyczny...:-)

reklama
Loleczka tez miałam problem z szyjką i brałam fenoterol i jeszcze isoptin ( ty chyba było właśnie żeby temu kołataniu serca i drżeniu rąk zapobiec ale czasem nie pomagało). Przyznaje się bez bicia, że ja w ogóle nie leżałam a takie było zalecenie. Musiałam się opiekować synkiem miał skończony rok i ciężko było ale daliśmy radę i na szczęście finał był szczęśliwy. Pandora strasznie Ci wspołczuję, że czeka Cię życie w izolacji ja właśnie się narażałam w drugiej ciąży bo nie mogłam żyć bez małego:( trzymaj się jakoś Ktr mam nadzieję, że ból brzucha juz nie wróci.

Iza gratulacje! dziewczyny strasznie wam zazdroszczę wyjazdów czy w góry czy nad morze. Ja muszę czekać do wiosny. Mieliśmy jechać w góry teraz ale po pierwsze mój mąż jest pracoholikiem;) a po drugie moja siostra w ciąży wywinęła orła dwa tygodnie temu w szczyrku i na "całe szczęście" nie spadła na brzuch tylko na nos i go złamała.... Więc mój mąż paranoik miał zaraz wizję, że gdy on będzie jeździł na desce to ja łażąc gdzieś z dzieciakami sobie coś zrobię:no: i tak siedzę i czekam na wiosnę:(((

hejo:-)

jutro robię zaległe urodzinki, więc M pojechał na zakupy, a od rana bierzemy się za robienie różnych smakołyków ;-) M zaplanował "kęski drobiowe", sałatkę z paluszkami krabowymi, sałatkę cezara,galaretki, koreczki z szynki, korniszona z dodatkiem serka almette chrzanowego, pieczywko czosnkowe :-D ja chcę zrobić Banofee Pie, zobaczymy, jak wyjdzie ;-) jednym słowem mamy jutro mnóóóóstwo roboty :dry:

iza ja bym się za bardzo nie przejmowała gadaniem położnej, w ciąży nie można się odchudzać, może dodaj troszkę więcej zdrowych składników do swojej diety i będzie git ;)

ale Wam zazdroszczę tego spotkanka, mam nadzieję, ze chociaż fotki wkleicie ;-)

Mnie także podoba się X-LANDER MOVIE. Ale na czterech kołach :-)
Bardzo podoba mi się także wózek ALPINA. Koniecznie dwukolorowy. Czarny plus jakiś inny kolor.
Najbardziej podoba mi się czarno-zielony. Tym bardziej ze nie poznam do końca płci to taki uniwersalny kolor mi się przyda ;-)

Hej Dziewczyny,

Z jednej strony nie chcę Wam tu pisać smutnych postów, z drugiej - nie chcę zniknąć tak nagle z forum, bez słowa.

Dzisiaj miałam wizytę 14 tc 2d. Serduszko nie bije. Mój Aniołek przestał rosnąć koło 11 tygodnia. Jest też coś nie tak z kosmówką.

Mam skierowanie do szpitala, mam się zgłosić na początku tygodnia, jeśli wcześniej nie pojawi się krwawienie. Może dowiem się co było przyczyną...

Nie mam już nawet siły płakać, ale smutek i złość przeplata się z optymizmem. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i na pewno będziemy się jeszcze starać. Mam duże wsparcie w Mężu i rodzinie.

Teraz potrzebuję czasu, ale na pewno jeszcze do Was zajrzę i będę trzymać kciuki za Wasze maleństwa.

model move jest właśnie na czterech:-) xt i run jest trójkołowy:-):-)
Ewcik, aż zgłodniałam od tych opisów... Ale pyszności planujecie.:-)

Z tą dietą to właśnie się też dziwi, dlatego pytałam czy to może jakiś rodzaj jadłospisu dla ciężarówek:-)

Zdjęcia pewnie wkleimy, jak nie będziemy za batdzo pijane:-):-):-) A tak na serio to będzie naprawdę fajne doświadczonko.

Panna migotka! dopiero przeczytałam...
Strasznie mi przykro.... Trzymaj się kochana. To mi się wydaje zupełnie nie do przyjęcia... ŚCiskam mocno. ...:no2:

Ostatnia edycja:
Panna.migotka tak mi strasznie przykro ! Przytulam Cie bardzo mocno :* bądź dzielna :*
[*] dla Twojego Aniołka

panna.migotka - :( bardzo mi przykro. dobrze że masz oparcie w najbliższych, bo to jest bardzo ważne. Trzymaj sie dzielnie i zaglądaj do nas jak tylko będziesz miała ochotę.

reklama
Panna.Migotka - strasznie mi przykro... Okropnie to niesprawiedliwe... Tulę mocno, bo wiem, że żadne słowa, tu nie pomogą...

IzaV - dieta? A masz jakieś zaleceniaod położnej, jak ona by miała wyglądać? Jeśli rozsądna, to może ma sens? Jak tylko się zawartości brzucha pozbędziesz, to będziesz w nas zazdrość idealną figurą wzbudzać :-D
No i zazdroszczę, ze już wiesz, co tam masz. Ja już bym chciała się dowiedzieć - mogłabym się zacząć co bardziej różowych ubranek pozbywać :-D

Do góry